Beyzanury1234 Kızlar 2 saattir karnım sertleşiyor 1 dk sonra geçiyor yumuşuyor 10 dk bazen 8 dk falan aralıklarla bikini bölgeme vuruyor ağrı duşa girdim beklemedeyim
Mervem_123 Beyzanury1234 normal yani bizdede oluyor öyle sancı olursa bel ağrısı sık olursa doğum olur
hunilimom Beyzanury1234 duştan sonra azalırsa yalancı sancılar olabilir ama geçmez o kasık ağrıları artarsa dk tut
Saliha2020 Beyzanury1234 benımde aşırı kasılma var bugün doktora giitdım bebek hareketlerinde azlama var öyle sabahı sabaha ediyorum
8mucizem8 Beyzanury1234 aynı günmüşüz canım bende 36+5 bugün çok fazla toplandı kızım sertleşiyor hiç görmedim böyle olmasını bugün bayağa canımı acıttı galiba doğumlar yakın ya alttan baskıyı ondan mı yapıyor bilemedim
Beyzanury1234 hunilimom duştan çıktım bacak aralarına kramplar giriyor çıkıyor kasılma sayaç tuttum bakalım
gokcetugumm Benim dün akşama kadar sürdü kasilmam ama sancım falan olmadığı için yattım sürekli bide sola yatınca geçiyor kasılmalar 35+2yim bu haftalarda normal bence siz kaç haftaliksiniz
mihros97 Merveeees bebek çok hareketli, sağ tarafımda toplandı ciddi bir batma var nefes almakta zorlanıyorum
Cansuu-h Merveeees bnde 35+1im bi hafta önden gidiyordu iki gündür vajinada batma kasılma oluyo dinlenme halindeyken daha çok hissediyorum bebek hareket ettikçe artıyor doğum belirtisi mi
Merveeees Benim de ilk gebeliğim sancı değil kasılma var ben de ayırt edemıyorum ama uykumdan uyandırdı kasıntı hissi beni de sırtım biraz agırıyor sanki