Sedanur28 bakın profilinize baktım da corpus diye bi yapı yok demişsiniz burda o zamanlar benim gibi bir arkadaşla konuşmuştum onun bebeğinde aynı bu dediğiniz yapı yok sıvısı 20 mm lerde çıkıyor demişti doktorlar doğar doğmaz ölür falan demişler hatta kızcağız ne zor zamanlar geçirdi şimdi doğdu hiçbir müdahale edilmedi evet o yapı yok ama verdiği etkiyi zamanla görücez demiş hiçbir etki yapmama ihtimali de var demişler birde zaten o yapı olmadığı zaman sıvı olması normalmiş yani öyle söylemişti bana siz rabbimden ümidi kesmeyin inanın 2 ay boyunca ne yedim ne içtim ilk kızıma bile doğru düzgün bakamadım hala onun vicdan azabını çekiyorum ama rahimlerde olanı yalnız o bilir o ol der anında oluverir vereceği hiçbir şey ona ağır gelmez rabbim yardımcınız olsun sizi çok iyi anlıyorum ama suan elinizden gelen sadece dua etmek lütfen kendinizi çok strese sokmayın ben aynı hataya düştüğüm için söylüyorum ben zamanında çok yıprattım kendimi şimdi bebeğimin yüzünde egzama gibi şeyler oldu doktorlar anne karnında strese maruz kaldıysa ondan da olmuş olabilir diyor lütfen yapmayın bunu ne kendinize ne bebeğinize dualarım sizinle 🤲🤲