Duygu37 şöyle oldu zaten 28 haftada öğrendik öğrendiğimizde de 21 22 mm di iki taraflı fetal mr falan çekildik emarda da yüksek çıktı 2 hafta sonra kontrole gittik aldırmak gibi bir düşüncemiz olmadığı için rutin muayene devam edecekti doktorumuz söylemedi bile ben sordum bakabilir misiniz zamanla artacak dediler çok mu arttı acaba diye oda 14 mm ölçüyorum dedi sonraki hafta gittik 13 mm dedi sonraki hafta gitmeye fırsat kalmadan doğdu benim küçük adamım onca strese sıkıntıya dayanamadı 1 buçuk ay erken doğdu 17 gün küvezde kaldı hergün ultrasonları çekildi doktorları herşey çok normal dedi eve çıkarken 10 mm ölçtü doktoru yani normal zamanda doğsaymış gayet normal doğacakmış bebeğim umarım sizde rabbimin izniyle sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle bol bol sadaka verin minik kuzunuza hergün hacet namazı kılıyordum ben birde karnınızı ovalayarak 41 Fatiha 41 ayetel kürsü birde kesebiliyorsanız şifa kurbanı kestirmenizi tavsiye ederim biz çok faydasını gördük ama en önemlisi stres yapmayın ben sabah akşam ağlıyordum oğlum ondan erken doğdu belki de hiçbir sıkıntısı yoktu çünkü rabbimin ol diyip olduramadığı hiçbir şey yok nice mucizeler var ben bizzat şahit oldum anne karnı kapalı bir kutu ne olacağı hiç belli olmaz siz dua edip bekleyeceksiniz rabbim yardımcın olsun güzel anne ben inanıyorum sende sağlıkla kucağına alacaksın 💓💓🥰