Serendipty Iremaydmrr abartmayın bence bir kereden ne olacak haftada birkaç kez bile içenilirsin bir bardak kola ile bebeğine ne olabilir çiğ et yiyen var
Hayallergercekolsun06 İçmeyin bebeğin dişlerine zarar derler. Ben 15-20 yıldır ağzıma koymam hamileyim canım nasıl çekiyor ama içmiyorum 😀
Pamuk Hayallergercekolsun06 İçmeyin bebeğin dişlerine zarar derler. Tövbe bismillah.Kola içen içmeyen annenin bebeklerini mi karsilastirmislar🤣
MelteM2cck Hayallergercekolsun06 bebeğin dişiyle ne alakası var ayol. Ben Cola asitli bisey sevmem hayatımda icmemisimdir ama kızımın dişleri çürük disciden gelemiyoruz mübarek. Diş yapısı genetikle alakalıdır bütün doktorlar aynısını söyler hep. 2 sene emdi kızım. Su an 7 yaşında abur cubur yemez. Ama bu yaşına kadar kanal tedavisi Diş çekimi vs uğraşıyoruz
Hayallergercekolsun06 Pamuk ben bi yerde öyle okumuştum bi kaç tanıdıkta öyle dedi inanmıyorum da ne bileyim insanın aklına kurt düşürüyorlar 😀 yoksa canım çekiyor benim olsa da şöyle buzlu buzlu içsek 😂
brkeisra Iremaydmrr abartmadan canım çektiğinde içtim Allah’a sükür hiçbir şey olmadı tabiki devamlı olmamalı 🌺
tambirleydi Ben ilk 5 ay hiç içmedim sonra haftada iki üç kere içmiştim şimdiki haftaya kadar -34.hafta- şimdi de boykot var diye içmiyorum ama canım nasıl cekiyor anlatamam. Not: Şekerim var bide
Ozlemkaan Valla hamileliğin başından beri çiğ et, çiğ yumurta midye falan harici herşeyi yedim heralde ama eskisi kadar sık ve çok değil insanız canımız çekiyor valla napalım doktorum da canın çok isterse içebilir yiyebilirsin demişti
Bsr_0 Iremaydmrr ben çok canım çektiği zaman ayda bir veya iki olcak şekilde bir bardak iciyodum ilk zamanlar çok canım istiyodu bı sorun olmadı çok şükür
aysenur30a Iremaydmrr vala ben hamilelik öncesi ayda 1 belki içerdim . İlk 3 ayımda resmen kola aş erdim 3-4 günde birde içtim. Doktorum sorun yok ne yemek içmek istiyorsan ye iç dedi sağolsun 😄 hala da öyle yapıyorum:) 39. Haftamız
Hayallergercekolsun06 MelteM2cck ne bilim ya öyle diyorlar bende inanmıyorum ama yine de asitli, şekerli bana sanki sigaradan sonra en sağlıksız şeymiş gibi geliyor
MelteM2cck Hayallergercekolsun06 zaten öyle sağlıksız 😉 ama kırkta bir içmenin sakıncası olmaz merak etmeyin. Canınız ne isterse yiyin için takmayın kafanıza 😍
Pamuk Hayallergercekolsun06 Valla biz ailecek kola bagimlisiyiz yemeği kolasız yiyemeyiz. Ama hepimizin dişleri var😅😂😂