momofmychildren Ravza-Acar1 evet regl sancısı gibiydi hatta sürekli kanamam var mı diye bakıyordum sırt ağrım bile vardı
momofmychildren Ayz2819 benim de kimyasal gebelikti ama Beta önce düştü kanamam oldu sonra tekrardan yükseldi değer düşmedigi için kürtaj oldum
momofmychildren Ayz2819 bazen kimyasal gebelikte gerekiyo o yüzden kanamadan sonra mutlaka muayene olmak lazim
Ayz2819 momofmychildren evet söyledim zaten kanamadan sonra mutlaka muayeneye gidilmeli değere bakılması ve muayene açısından
Berraeray1 3 Kasım beta 3512 7kasım 5215 çıktı beta kese ve bebek kalp atışı gördüm ama kalp sesi dinlenmedim artış neden az oldu ya
Melike3435 Berraeray1 canım selam senin de tüp bebekti dimi ? Öyle hatırlıyorum . ☺️ kaçıncı haftadasın ?
ZA06 Ravza-Acar1 merhaba baya zaman olmuş umarım gorursunuz bende aynı şeyleri yaşıyorum son durumuniz nedir dış gebelikmydi
Suheda19 Merhaba benim ilk gebeliğim üç tests yaptım üçündede ikinci çizgi silik çıktı bthcg 90.22 yarın doktora gideceğim kasık ve bel ağrım var sizce normalmi banada yardımcı olur musunuz ?