Baahar4549 Mrv4 Park yatak ve Alez aldım. Alez de kargo firmasıyla sorun yaşadık sorunu hemen çözdüler.
Mrv4 Tugbacds ucmus fıyatlar ınsalah ıstedugımz gıbı olurda verdıgımız paraya da değer bebek arabası sureklı alınmıyor sonuçta 2-3 çocuk bıner diye düşünüyorum çünkü 🙏🏻
Mrv4 tugcesakzci yaaa bende gelır gelmez açıp bakarım bebısın doğmasına daha çok var en azından kontrol ederim bı ☺️ bende memnun kalırım inşallah
tugcesakzci Mrv4 biz park yatak aldık geldi kurduk kalitesine vs baktık sonra kaldırdık geri canım İnternet ürünü sonuçta açıp kurup bakmak lazım mutlaka kontrol et
Mervikk Mrv4 ben park yatak aldım kendi sitesinden gayet sağlam geliyor trendyola göre daha uygun kendi sitesi
Mrv4 Mervikk bende baktım da 100 tl küsuratında bısey oynuyordu o yüzden trendyoldan aldım artık ınsalah ıyı de gelırde 🤷🏻♀️
Ayseee60 Mrv4 alacağınız ürün nerde deha uygunsa ordan alın aslında bilinmiş bir marka güven sorunu yaşamazsınız çoğu arkadaşım da alır yanı sadece komisyon gibi olaylar olmadığı için bazen sitesinde daha uygun oluyor
Mrv4 Ayseee60 haklısınız trendyoldan aldım ben daha 🤦🏻♀️ memnun kalırsam ınsalah dıger alacağım seylerı sıtesınden alırım artık
GizeemArslaann Ben elelenin sitesinden çok alışveriş yaptım, çok güvenilir bi site. Park yatağını, ana kucağını, alezi, uyku setini vs hep ordan aldım
Tugbacds GizeemArslaann uyku setini bende aldım tabi hepsinin siparişini bu gün verdim ne zaman gelir bilmiyorum
Mrv4 GizeemArslaann oooo ben çok duymamıştım bılseydım bende ordan alırdım park yatağı vs ben e bebekten aldım onu pekı sızın aldığınz fıyatı kaç park yatağın
Mrv4 Tugbacds evet ınsalah ılk bebegımız 14. Haftadayım ama bıseylerı almaya başladım malum fıyat her geçen gün artıyor aradan çıksın diyorum artık 🫠🫠🫠
minimix Mrv4 ben 3 gün önce sipariş verdim trendyolda ve hepsibıradada uçmuştu fiyatlar elelenin kendi sitesinden çok uyguna sipariş verdim. 17 kasım kargo tarihi diyodu Bugün faturası kesilmiş mailime gelmiş yola çıkacak mı anlamadım heyecanla bekliyorum. Elelenin anakucağı sanırım bugün trendyolda normal fiyatına inmiş gibi görünüyodu son durumu ne bilmiyorum
Mrv4 minimix valla fiyatı 2300 kusuratında bıseydı sız baktıgınzda ne kadardı uçmuş dedıgınız fıyat ınsalah uyguna almışımdır ☺️😂