tugcesakzci ben az önce doktordan geldim. Eeg çektiler tabi sıkıntılı. Nöbet geçirdigim gün kardeşimin düğünü vardı tam uyuyamadım, bebek hareketli büyüyor ve kırgınlık vardı. Doktora anlattım. İlk dediği bebeğin gittikçe büyümesi nöbetini tetikler. İlaçlar yetersiz kalabiliyor bu aşamada dedi. O yüzden ilacımı yükseltti. Hasta olman ve uykusuzlukta nöbet geçirmeni etkileyen unsurlar dedi. Nöbet şekli önemliymiş. Ben çok şiddetli, aşırı vücut kasılması yaşamadım. Çok şiddetli ataklar bebeği oksijensiz bırakıyormuş. Simdi çok dikkatli olacağım. Hasta olmamaya, uykusuz kalmamaya, heyecan ve stres faktörlerini ortadan kaldırmaya çalışacağım. Doğumu sordum ama normal istersen normal olur, ona göre yöntemlerimiz var ama kadın doğumcun bunu riske almaz, genelde sezeryan önerirler dedi. Önümüzdeki hafta kadın doğumun yanına gideceğim bakiyim ne diyecek. Gerci çok pimpirikli bir Doktor normal yaptırmaz bende diretmem, bilincim yerine gelince çocuğa bisey oldu sandım çok korktum istemiyorum cocugumdan önemli değil.