Hayallergercekolsun06 Balık olacak ben başak. Açıkçası istemiyorum balık olmasını aşırı duygusal bir kızım olcak ben hiç öyle değilim. Ne yapalım kısmet bi umut belki kovaya kayar 😂
Gzdesri Tek duam 29 Şubat’ta dogmasin 😂 Şubat sonu doğarsa balık erken doğarsa kova erkeği olacak 😂 eşim başak ben oğlak uyumlu bir aile olur muyuz hiç bilgim yok balıkla yada kovayla
Bahar_mete Kubra_enc34 Benim kızım Aralık sonu ya da ocak başında bekleniyor insallah hayırlısı ile oğlak olacak :))
Minikmucizelere Rumeysaaa67 oyy ne guzel benimkide sevgi dolu olur inşallah Saglikla dogsun bebisiniz🥰
Gamzeaytunc Kubra_enc34 ben balık eşim balık neyse ki kızımız kova doğdu 3 şubat doğumlu. Bir Eve 3 balık çok fazla olurdu 😆
LavinsMom Kubra_enc34 Ya benim gibi Oğlak olucak ya babası gibi Yay 😄 ikisi de kabulum zaten hep istediyim de buydu.
Leocuk19055 Kubra_enc34 bizimde şubat gözüküyor kova erkeği bakalım 😁😁 hiç bir bilgim de yok koca erkeği nasıl olur kızlar anne baba birde oğlak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ev 3. Oğlağıda kaldırmazdı herşey bir yana sağlıkla doğsunlar da 🥹♥️
Tugbacds Rumeysaaa67 yaklaşmış gibi gelmiyo pek bana ama size göre evet öyle sayılabilir 🙈🙈 24. Haftadayız bakalım Allah herkese kolaylık versin valla 🥰
Leocuk19055 Rumeysaaa67 oyyy koyamam maşallah ona kova erkeği banada çok hareketli çok dik kafalı dediler 😁😁
Rumeysaaa67 Leocuk19055 çok hareketli olması doğru ama dik kafalı değil benim oğlum tabi her çocuk farklıdır yükselen de önemli bence😊😊
Ayyce Kubra_enc34 kova burcu bir oğlum olacak kova burcu tanıdığı olanlar özelliklerini yazabilir mi🤣🫶
petekceee nazlicanural valla annemden biliyorum mimiksiz kindar ve sessiz oluyorlar 😂 asla yüzlerinden mutlu mu üzgün mü anlaşılmaz