Rumeysaaa67 Kubra_enc34 ilk oğlum kova ve iyiki de kova Hic üzmedi beni inatçı değil uysal herkesle hiç yabanciligi yok kim görse sever sevdirir kendini 😊oyy canım oğlum abi olcak kardeşine öyle düşkün olucak öyle koruyacak ki sürekli eli karnımda öpüyor seni bekliyorum diyor daha 3 buçuk yaşında 🐣🐣
Rumeysaaa67 Minikmucizelere ilk oğlum kova ve iyiki de kova Hic üzmedi beni inatçı değil uysal herkesle hiç yabanciligi yok kim görse sever sevdirir kendini 😊oyy canım oğlum abi olcak kardeşine öyle düşkün olucak öyle koruyacak ki sürekli eli karnımda öpüyor seni bekliyorum diyor daha 3 buçuk yaşında 🐣😊
Minikmucizelere Rumeysaaa67 oyy ne guzel benimkide sevgi dolu olur inşallah Saglikla dogsun bebisiniz🥰
Leocuk19055 Rumeysaaa67 oyyy koyamam maşallah ona kova erkeği banada çok hareketli çok dik kafalı dediler 😁😁
Rumeysaaa67 Kelebekmisaliihayat evet öyle gerçekten çok uysal herkesle anlaşan kendini sevdiren ağzıyla konuşmasıyla herşeyi tatlı diliyle yaptıran ve birde erkekse tamm anneci 🐣
Rumeysaaa67 Esra_4774 bende akrep oğlum koç olucak nişanın ilk haftası çok merak ediyorum bende ilk oğlum kova tammm anneciii tam ❤️bu bakalım nasıl olacak amann anneci olsunlar sabahtan akşama kadar biz ilgileniyoruz😂😂en çok bizi sevsin
Rumeysaaa67 Tugbacds kova olur inşallah benim oğlum kova tam annecii kova burcu ayrıcalıktır sevecen diliyle herşeyi yapan akıllı sakın inatçı olmayan bir burç herkesin gözdesi herkesi kendini sevdirir 🐣
Tugbacds Rumeysaaa67 bilmiyorum valla artık umarım iyi huylu olur ben balık burcuyum ama oğlumu zaman göstericek bakalım 🥰🥰
Tugbacds Rumeysaaa67 aynen öyle canım senin doğum ne zaman benim şubat 27 gösteriyo 40 hafta ama bilemiyorum tabi
Tugbacds Rumeysaaa67 yaklaşmış gibi gelmiyo pek bana ama size göre evet öyle sayılabilir 🙈🙈 24. Haftadayız bakalım Allah herkese kolaylık versin valla 🥰
myprincessgirl Kubra_enc34 oğlak disiplinli oluyormuş galiba kova daha uysal bakalım hayırlısı Allahtan
Rynryn Benim oğlum 3 yaşında terazi enerjik yerinde duramaz Ama çok sevimli sempatik herkes tarafından sevilir şimdiki bebişim de yengeç olcak nasipse yengeç analarıı yok mu bi de yengeç yorumlayın 😅
mhmtsmy nazlicanural benim kızımda oğlak olucak inşaAllah,araştırdığım kadarıyla güzel özelliklere sahip🌸🤗