Maftuna17 Kasimda doğum yapcam 37 1 gundayiz inşallah oğlumuz geliyor yay burcu olcak allahin izniyle 🥰🥰
Zzgee Kubra_enc34 cok uğraştım 22 Kasım olsun bari yay olsjn diye eşim istemedi oda akrep olsun dedi 🤣doktorumuzun tabiriyle cinayet şebekesi oluyoruz 🤣🤣
Lavinya24 nazlicanural az gülerler,sorumluluk bilinçleri hep vardır,çok güzel olurlar,mizaçları sakin olur :)
Lavinya24 Suveyy astrologlardan bi tanesi en iyi evlat burcu boğadır demişti😄 sürekli yemek isteyen,çook kolay ikna olan zorluk çıkarmayan,neşeli esprili,ebeveynleriyle çok iyi anlaşan,biraz benbilirimci oluyolar 😊
Lavinya24 Kubra_enc34 benimkisi koç erkeği ya da kızı olucak😃 koç erkeğini biliyorum ama koç kız bebişini hiç bilmiyorum
Kubra_enc34 GigiRose güzel bir soru 😄 çift karakterli çok kararsız ve bazen gerçekten ne yaptığını bilmeyen kontrölsüz bir burç yeterli mi 😄
2prensessannesi Kubra_enc34 bende çok korkardm ikizlerden kızım ikizler oldu ama kararszlıgn dısında gerçekten huyları cok güzel ikizler burcları çok zeki sevecen merhametli akıllı olıyolar:)) dedm ikinciis de ikizler olaydı. Bu yay yada oglak gözüküyor hiç oğlak istemiyorum duygusuz oldukları içn kardeşm oğlak anlaşamayz ama ben aslanım aslanla ikizler tam dost
Ahdem000 Kubra_enc34 kova burcu olacak inşallah ama bu burç beni korkutmuyor değil çünkü çok söz dinlemez vurdum duymaz gibi geliyor eşimin kardeşi öyle örneği var yani önümüzde o yüzden o beni düşündürüyor bi pek laf geçirilmiyor yani dalgaya alıyor hep yoksa enerjisi komikliği falan iyi bakalım bizimki nasıl olacak 😂🤷♀️
Kubra_enc34 Ahdem000 evet kimseyi dinlemezler kendi bildiiklerini yaparlar hep ama hata yapmazlar çok sevilen bir tip oluyorlar genelde
Ahdem000 Kubra_enc34 evet eğlenceli burçlar ama iyiki benim burcuma denk gelmiyor ben balığım sürekli kafada bişey hayatı sorgulamalı hal hareketler aman aman 😂