Rumeysaaa67 Tugbacds kova olur inşallah benim oğlum kova tam annecii kova burcu ayrıcalıktır sevecen diliyle herşeyi yapan akıllı sakın inatçı olmayan bir burç herkesin gözdesi herkesi kendini sevdirir 🐣
Rumeysaaa67 Minikmucizelere ilk oğlum kova ve iyiki de kova Hic üzmedi beni inatçı değil uysal herkesle hiç yabanciligi yok kim görse sever sevdirir kendini 😊oyy canım oğlum abi olcak kardeşine öyle düşkün olucak öyle koruyacak ki sürekli eli karnımda öpüyor seni bekliyorum diyor daha 3 buçuk yaşında 🐣😊
Kubra_enc34 Zzgee akreplerde çok zor ya abim akrep dediğim dedik bir erkek sevilen bir yapı ama şeritler biraz
Gencanneeeeee Kubra_enc34 Oglak yada kova oglak olsun cok istiyorum kendim yengec burcuyum kova erkekleriyle hic anlasamiyorum ama oglak erkekleri mukeemmmeellll🤌🤌
edsh Gencanneeeeee aa kendimi buldum 🥹 Ben de yengeç burcuyum oğlum olacak ya oğlak ya da kova 🙏🏻 oğlak olmasını ben de çok istiyorum sanırım oğlak olacak gibi duruyor 😂
Kelebekmisaliihayat Songulduzova yaylar mi sakin 😂 burcum oğlak yükselen yay. Yay deli dolu, yerinde durmaz, her şeyden çabuk sıkılır, eğlenceyi eğlenmeyi sever, enerjik
Kelebekmisaliihayat caglayaman balık burcunun özelliği, silerse tam siler. Kinci olabiliyor. Kustuyse kızdıysa inat eder hiç konuşmaz
Afro-dit Kubra_enc34 2.5 yaşına kadar herkesin isteyeceği huylara sahip bir çocuktu sessiz sakin laf dinleyen kaynanam gil köyden geldi bizde kaldılar huyu değişti sinirli stres içinde yerinde durmayan herşeye ağlayan bir çocuğa dönüştü nazara geldiğine de inanıyorum sonra kardeşi oldu bu huylarina kiskanclik eklendi çekiyorum şuan
Zzgee Kubra_enc34 cok uğraştım 22 Kasım olsun bari yay olsjn diye eşim istemedi oda akrep olsun dedi 🤣doktorumuzun tabiriyle cinayet şebekesi oluyoruz 🤣🤣
Kubra_enc34 GigiRose güzel bir soru 😄 çift karakterli çok kararsız ve bazen gerçekten ne yaptığını bilmeyen kontrölsüz bir burç yeterli mi 😄
Lavinya24 Suveyy astrologlardan bi tanesi en iyi evlat burcu boğadır demişti😄 sürekli yemek isteyen,çook kolay ikna olan zorluk çıkarmayan,neşeli esprili,ebeveynleriyle çok iyi anlaşan,biraz benbilirimci oluyolar 😊