fizikcianne Kubra_enc34 Akrep olacak kızım 🥰 ben Bakık burcuyum burçların içinde en naifi en duygusalı en kibarı diyebilirim 😍
EceSB Boğa burcu güzelim geliyor. Ben aslanım, aslan, koç ya da boğa olsun istiyordum. Geliyor inşallah minnoşum güçlü karakteriyle 🤩
fizikcianne nazlicanural Allah sabır versin bacım Oğlak kadını fazla başına buyruk. Yaptığı yanlışta olsa dediğim dedik, burnunun dikine gider. Her ortamda kendini öne sürer. Bencildir kaprislidir
Kelebekmisaliihayat fizikcianne aaa aşk olsun ama bencil değil ya. Kaprisli olabilir bazen ama ona mantıklı bir şekilde anlaşıldığından eğer uyarsa söz dinlediği de olur. Başına buyruk o ayrı. Sevdikleri için de her şeyi yapar.
2prensessannesi fizikcianne aynıı benim kardeşm 19 yaşında ve hala aynı😏 benim 2.de yay yada oğlak olcak inşallah oğlak olmaz
Kukulikukuli12 Kubra_enc34 ilk bebeğim kız başak, 2.yolda yay olacak kısmetse 🥴😄 Yay da sevmem ama napalım 🤭
2prensessannesi Kukulikukuli12 çok severim yayları bende aslanm yükselenm yay:)) hayat dolu enerjik olurlar
2prensessannesi Kubra_enc34 bende çok korkardm ikizlerden kızım ikizler oldu ama kararszlıgn dısında gerçekten huyları cok güzel ikizler burcları çok zeki sevecen merhametli akıllı olıyolar:)) dedm ikinciis de ikizler olaydı. Bu yay yada oglak gözüküyor hiç oğlak istemiyorum duygusuz oldukları içn kardeşm oğlak anlaşamayz ama ben aslanım aslanla ikizler tam dost
Kukulikukuli12 2prensessannesi Hayatımda 4 tane yakından yay tanıdım 2 kuzenım 1 kardeşim 1 arkadaşım. Hepsi mi uyuşuk olur 🤣 Ben akrep burcuyum bana cok agır gelıyolar. Laf anlatırken bile sürekli eeee eeee hadi cabuk anlat dıyorum o derece. Gezmeyi seyahati cok severler sözde ama bu 4 ü asla sevmez evcimenler. Ben aşırı severim mesela hiç üşenmem yaz kış sıcak soğuk sabah akşam kaşlar giderim 😄 o yüzden korkuyorum kızımda öyle olacak diye. Peşinde sürekli hadi hadi hadi demek beni şimdiden yoruyor 🥴 inşallah olmaz 😄🤣
2erkek1kiz 2prensessannesi bende oglak istiyorum 😂 herkesin istediği farklı rabbim hepimizin gönlüne göre versin 🥹💕
2prensessannesi Bimiyendis off aynı yaa kardeşm de öyleee dua ediyorum 38de dogsn hayırlısıyla yay olsun diye🥲
askileannesi3 Kubra_enc34 ben ikizler kızım da balık ama çok zor bir burç sürekli her şeye ağlıyor. Şimdi doğacak olan kızımda oğlak olacakmış e hayırlısı artık 🥰
2prensessannesi Kukulikukuli12 evet biraz yay gevşekliği diye bişey var bana da oluyor bazen Marketr cıkmaya üşenirim bazen de 3 gün gezerm:)
2erkek1kiz Aybarssmom_ benimde 40 haftalık doğsaydı 16 Ocak son günüm 16 Nisan son adet tarihim aynımıyız acaba 😅
2prensessannesi 2erkek1kiz oğlakla yaşadınız mı hiç:))) yada sizin burcunuz toprak grubuysa oğlakla anlaşabilirnz:)
Gurbetci1anne Rumeysaaa67 koç erkekleri aileci olur ama kendi ailesi konusunda. Allah ilerde evleneceği kıza sabırlar versin hem babam hem eşim koç burcu ikisi de eşlerini ailelerinden aşağılık görüyor ve aşırı sinirli dediğim dedik asla haksız olma ihtimali yok inadı çok pistir. Sizi herhangi bir ortamda bağırmalarıyla da rezil eder aaahhh ahhh benim dertli başım. Şimdi 2. Çocuğum olacak balık ya da koç burcu olacak balık a bile razıyım 🥲
Rumeysaaa67 Gurbetci1anne bence bu ailenin büyütmesine bağlı canım ben oğlumu öyle asla istemem anneci olsun tabi ama esinede sadık olsun her zaman bunu diyorum benim eşim de anneci ama beni asla ezmez eşit tutar kim hakliysa onu tutar
Eftelya0035 Kubra_enc34 merhabe yeni anne adayları ve ilk anneler. Rabbım sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah. Elimde 1 adet bebek arabası ve 1 adet puaet vmevcut. Puseti kullanmadım arabayı ise 20/30 defa evden sağlık ocagı eczaneye vs gitmişimdir. Puset hem şahsi arabalarınıza monte edilebilir . 2.000 tl ye kutusuna koyup gönderebilirim isteyene