42Cey34 Gulkar ben koçum , dik başlı inatçı 🤭 lider ama inan yetiştirme tarzından bile fark ediyor çok baskılama lütfen bana yapmışlar onu dik başlı değilim ben kim ne derse tamam diyorum . Kararınca büyüt inşallah bebişini 🤲🏻
2erkek1kiz Kubra_enc34 balık kız mi erkek mi 🥹 benimki 38 de doğması lazım sezeryan 38 i beklerse eğer oğlak oluyor ki kız olduğu için oğlak olsun istiyorum ama eğer 36 tıda gelirse abileri gibi yay olucak çevremde çok fazla yay kadını var gerçekten başa çıkamam bende aslanım ama yay ile çok ıyı anlaşırım ama anne kız olmak istiyorum kanki değil 😂
2erkek1kiz Elifesmira eşimin yükseleni balık biraz çirkef oluyorlar 😂 ama çok Sadık ve duygusal da oluyorlar yani duygusal olarak yaklaşıldığında herseyı kabul ettirebilirsiniz
Bimiyendis nazlicanural üzgünüm ama çok kaprisli, insanları pek beğenmeyen, arkası boş da olsa düşüncelerinde inatçı oluyorlar. Çok arkadaşım var oğlak. Benim kız da sanırım oğlak olacak, az daha beklese de kova olsa keşke 😂
2prensessannesi Bimiyendis off aynı yaa kardeşm de öyleee dua ediyorum 38de dogsn hayırlısıyla yay olsun diye🥲
Kader_25 Kubra_enc34 ilk kızım boğa burcu ikinci cinsiyeti belli değil ama oda boğa olacak bakalım hayırlısı
edsh Gencanneeeeee aa kendimi buldum 🥹 Ben de yengeç burcuyum oğlum olacak ya oğlak ya da kova 🙏🏻 oğlak olmasını ben de çok istiyorum sanırım oğlak olacak gibi duruyor 😂
Gencanneeeeee edsh Çok iyi ya tesaduf iste 😅 Kova erkekleri cok dedigim dedik oluyo oglak erkegi anneye duskun sessiz sakin yengec kadininin erkek hali resmen tam bizlik İnsallah oyle olur😁🤭
2erkek1kiz Aybarssmom_ benimde 40 haftalık doğsaydı 16 Ocak son günüm 16 Nisan son adet tarihim aynımıyız acaba 😅
Angelotte nazlicanural Otoriter ve cimri 😅 Benim oğluş da geliyor Ocakta. Babam ve erkek kardeşim de Ocak doğumlu iyi bilirim ama severim Oğlak burçlarını. Kendi hallerinde evcimendirler ailesine düşkündürler 🫶🏻
Rayiha17 Bizimkini de günler belirleyecek 🤷🏻♀️ Tahmini tarih 22 ocak görünüyor. Tam dananın kuyruğunun koptuğu gün 😁🤰