Sevvalll42 YuvarlanamayanPaanda Abdest almamıştım daha ama lekelenme sabah gelmişti bidaha da gelmemişti bitmişti yani
YuvarlanamayanPaanda Sevvalll42 canım abdest almadan ilişkiye girme büyük sıkınto ve her an leke gelebilir durumu ve düşüncesi oldugu zamanda iyi deili
Sevvalll42 Sermec27 tamam teşekkürler ama sabah vardı akşama ça bidaha gelmemişti leke bende sıkıntı yoktur diye düşündüm bitmişti adetim
Sermec27 Sevvalll42 olsun canım böyle şeyler tehlikeli tamamen bittiğine emin ol temizlen ondan sonra ilişkiye gir riske atma
Htc_snn Sevvalll42 valla ikinci gebeliğimde özel olarak bebek için değil ama son gün olmuştu ilişki hamile kaldım yani tam o gün mü oldu bilmiyorum ama gebe oldm o ay
petekceee Sevvalll42 adetimin bittiği günün ertesi hamile kaldım . Yumurtlama günü uzak hamile kalamazsın diyenlere gelsin
asell13 Sevvalll42 oğlumda da bu bebeğimde de adetim biter bitmez hamile kaldım çünkü uzun bi süre birliktelik olmadı biliyorum test yaptığım gibi çıktı ikiside yani hemen başında kalmışım
Boncukk123 Sevvalll42 yani canım yumurtlama o kadar erken görülüyorsa olabilir ama hic denk gelmedi daha önce bana düzenli adet görüyorsanız genelde adetle birlikte 1.haftada oluyor yumurtlama