Merve-metin Sevvalll42 adet bittikten sonra hemen yumurtlama olmaz diye düşünüyorum ama tabi ki kendinizi biliyorsanız yumurtlama gününüzü biliyorsanız neden olmasın
Blackkcat Sevvalll42 kaçıncı gününüz oluyor peki yani kanama devam ediyor muydu anlamadım ben tam genelde yumurtlama olmaz o dönemlerde,adetiniz düzenliyse tabi
Sevvalll42 Merve-metin adetten 4 gün sonra yumurtlama başlıyo ama internetten baktığıma göre kalan varmış
Aytlkya Sevvalll42 herkesin bünyesiyle kendinizin bünyenizi bir tutmayın ovülasyon testleri ile takip edebilirsiniz
Nesfur41 Sevvalll42 Düzenli adet görüyorsanız adetim ilk gününden itibaren 14. Günde yumurtlama olur Ama bazen tabikiiii farklı zamanlarda da olur ben mesela her ay düzenli görüyordum adete 3 kala hamile kaldım geç yumurtlamayla 😂😂😂
petekceee Sevvalll42 adetimin bittiği günün ertesi hamile kaldım . Yumurtlama günü uzak hamile kalamazsın diyenlere gelsin
Sevvalll42 YuvarlanamayanPaanda lekelenme olan gün oluyor ya ama adetim gelmiyodu yani anlatabildimmi
YuvarlanamayanPaanda Blackkcat inşallah valla bende adetin son günü. Bile afedersin leke leke geliyor
Sevvalll42 Blackkcat adetim düzenli kanamam yoktu son biteceği gün yani ilişkiye girdim hafif lekelenme olurya son gün öyleydi işte
YuvarlanamayanPaanda Sevvalll42 lekelenme gelmişmiydi o gün ilişkiye girmeden yasa temizlenecek abdes alındımı çok riskli bir gün
Sermec27 Sevvalll42 sana tavsiyem canım beyaz akıntıyi görmeden ilişkiye girme leke olsa dahi girme o leke de adetten sayılıyor çünkü Allah korusun günaha girme tamamıyla temizlen adetinin bittiğinden emin ol ve o şekilde ilişki olsun
Blackkcat Sevvalll42 tamam lekelenme varsa adet bitmemiş oluyormuş,yumurtlama olmaz o gün büyük ihtimalle
Sevvalll42 Sermec27 tamam teşekkürler ama sabah vardı akşama ça bidaha gelmemişti leke bende sıkıntı yoktur diye düşündüm bitmişti adetim
Sevvalll42 YuvarlanamayanPaanda Abdest almamıştım daha ama lekelenme sabah gelmişti bidaha da gelmemişti bitmişti yani