Eda3838 Nur_50 ben muayeneden 15 dk çnce faln aldm çok erken almış olmalıym ki en hzlı oldğu ana denk geldik :)
Eda3838 Ugu324 tamamdr deniycem şansımı mutlaka sizede haber ederm olumlu olumsuz işe yarıyosa sizde denersinz mutlaka :)
Afro-dit Eda3838 kaldırır kaldırır çok sıkışık olarak ultrasona öyle gir canım 2 kere yaşandı denendi sonuç %100🤭🤭🤭
Afro-dit Eda3838 yok canım kacirmazsin yada ped kullan o gün kaçırma durumuna karşı bak dediğim gibi yap nasıl gösterecek kendini 😂😂
Boncukk123 Eda3838 ikisini birlikte mi tüketiyorsun canım şekerin çıkar Allah korusun nasib olursa ben sadece bitter yemeyi düşünüyorum kontrole giderken görürüz görmeyiz nasib artık bakalım ☺️
Eda3838 Boncukk123 ben burada önerilenlere bakark gttim ikisinide tükettim bebek çok hareketlendi göstermemişti de bugün gördük iki parça çikolata ve hafif sıkışık gttim gördük 😄
Eda3838 Boncukk123 erkek dedi canm kesin galiba yani hiç tereddütte kalmadı olabilrde demedi direk erkek dedi 😄
Eda3838 Afro-dit erkek canm aynen gönül ilk çocuğu kız isterdi ama tabi rabbimin takdiri ikiside evlat ikisininde güzellikleri ayrı sonuçta 🥰