Eda3838 Pamuk benim devletteki doktorum çok hareketli göremiyorm tam dedi bir tahminim var dedi erkekte olabilr ama kordonda göremiyorm net dedi durmuyodu çnkü yerinde 😁 3 gün sonra özele gttim ordaki doktorda hareketszlikten naptıysak doğru düzgün harekey etmedi gördüğm kadaryla %60 kız olabilr dedi kalakaldık öyle🤣🤣
asennaa Ben normal tok karnına gidiyordum hep, her seferinde gösterdi. En son gittiğimde yine tok karnınaydım ama çikolata yiyip gitmiştim ters dönük durdu ultrason boyunca😀
Jalee1 Eda3838 ben 3.ude ogrenebıldım🤦🏻♀️once gostermedı bıseler yıyıp gel dedı cıkolata meyve suyu hareketlensın dıye yedım yıne yok.2hafta sonra kontrole gelın dedı kuru üzüm aldım bı paket gderken arada attım agzıma ole gorduk kızımızı😃
Eda3838 Aselimyusufum49 canım bunlar var sadece ilki 10 haftalık diğerleri 14 haftalık olanlar https://mutluresim.com/images/2023/11/07/n4sCHP.jpg🌸
Eda3838 Bu seferde göremiycem diye stres yapıyorm sanırm biraz gece rüyalarma giriyo doktor kız bebek diyor kesin falan ama rüya işte 😂
Eda3838 Seguemka inşallah canım yapmam bu sefer. İdrar sıkışark gtmeyi deniycem birde bakalm bir umut :)
Eda3838 Pamuk o zaman iki hafta erkek diyen devlet , kız diyen özel dmi ? Özel daha iyi değil mi ultrason görüntüsü olark ?
Pamuk Eda3838 Canim önemli olan ultrason görüntüsü değil.Benim devletteki doktorun ultrasonu berbat mesela. Mühim olan senin bebeğinin bacağını açması verdiği pozisyon.Kizimi 15. Haftada öğrenmiştim mesela.