Ezgi1045 İnanılmaz sırt ağrısı ile 26. Haftaya giryoruz sizin şafak kaç güzel anneler nasıl gidiyor 🌼
minikmucizeemaak Ezgi1045 İnanılmaz bir baskı var bendede. Yürürken, otururken, kalkarken. Bel ağrıları da başladı hafiften. Buralar çok zor ve ben baya kilo aldım. 😂 Son 35 ama bence 20 25 falan beklemez 35 gibi düşünüyorum 🥹
Yassmiinn Ezgi1045 bizimde son 99 ama erken doğum riski var serviks kısalığı yüzünden hastanede yatıyoruz dualarınızı bekliyoruz umarım vaktinde doğar 🥰🤲🏻
Senzinc Ezgi1045 99 gün kaldııı🤩🤩 2.kez doğurcam yine korkuyorum doğumdan🥹 kalca agrısı cok oluyo bende bide akıntm çok😵💫
Ezgi1045 Ervan haftada 3 pilatese gidiyorum hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum ama bana mısın demiyor sadece yatıp dinlenince geçiyor kuzum ya
Ezgi1045 Yassmiinn Allah yardımcın olsun kuzum benim inşallah zamanında grlir bebişin sağlıkla inşallah 🙏 kötü düşünme güzel olsun sonu 💕🌼
Yassmiinn Ezgi1045 inşallah inanıyorum ve dua ediyorum kötü düşünmüyorum rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kuccağımıza almayı nasip etsin vaktinde inşallah çok dua istiyorum sizlerden 🥰🤲🏻
Ezgi1045 Senzinc aynı gün mü hadi bakalım kim önce doğuracak 🤣 benim de akıntım çok oluyo bu ara ama ultrasonda da idrarda da bişi çıkmadı kafaya takmıyorum bende artık günlük ped kullanıyorum
Ezgi1045 Nur_50 99 dan sonrası hızlı geçiyor diyorlar doğru mu Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Nur_50 Ezgi1045 Amin inşallah çok teşekkür ederim. Bana göre geçmiyor 😃 ilk gebeliğim sanki hiç hazır hissetmiyorum bir yandanda hemen doğsun kucağıma alayım istiyorum.
Ezgi1045 fizikcianne ayy çok heyecanlısınızfır eli kulağında Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏