birmucize1 Varmi benimle ayni haftada olan ? Surec nasil ilerliyor agriniz siziniz varmi ? Bulantilar bas donmeleri basladimi ? Caniniz neler istiyor ? 🥹 kalp atisi ve kese gordunuzmu ?
Mihranur birmucize1 bende aynı haftadayım sabahları mide bulantım başladı henüz kalbi için doktora gitmedim
Yaso2110 birmucize1 Merhaba 5+6 dayım bugün midem bulantım çok erken başladı cumartesi günü kalp atışlarını duymaya gideceğiz🙏🏻🙂
Zuleyhadere25 birmucize1 5+4 üm bende bulantı falan yok henüz inşallahda olmaz uyku hali var o zaten hep vardı bende önceki günler kasık agrım vardı ama 2 gündür oda yok cuma hastaneye gitcem daha kalbini duymadık bakalım
Elffth_2017 birmucize1 ultrason a göre 6+6haftslığım keseyi bebeği gördük kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi
Melliisaa Yaso2110 kızlar bu hafta meselesi kafamı karıştırıyor uygulamada son adet tarihine göre 6+0 gösteriyor net olarak ultrason da mi belli oluyor
Yaso2110 birmucize1 olabilir, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ben biraz endişeli geçiriyorum bu süreci🥹
EZeynepKkAkaln 6+3 üm normalde 7+3 olmam lazım ama bir hafta geç döllenme olmus 6 haftalikta kontrol e gittim çok küçük şekilde kalp atışını duyduk ama daha net duymak için haftaya pazartesi gideceğim mide bulantim özellikle akşamları çok fazla ilaç icmeme rağmen bişey yiyemiyorum 😔 çözümü olan varsa dinlerim
Ace01 EZeynepKkAkaln bana doktor direk ilaç verdi . O rahatlatıyor . Çoğu kişide bu ilacı kullanıyormuş o yüzden içim rahat kullanmaya devam ediyorum
Yasemincee26 6+3 üm. Bir haftadır felaket bulantılar yaşıyorum. Kasık bel ağrısı aynı devam ediyor . Koku hassasiyeti de var mutfaga giremiyorum , birisi yanımda sigara içmeye kalksın kusacak gibi oluyorum. Bakalım ne zaman biter belirtiler
Yasemincee26 birmucize1 tqbiki her gebelik farklıdır. Mesela benim annemde de böyle zor geçermiş gebelikleri bende de öyle oldu
karakayahavva00 birmucize1 bende 5+6 keseyı geçen haftalarda gördüm kalp atışı için pazartesiyi bekleyeceğim. İlaç kullandığım için baş dönmesi ve uyku var, iştahsızlık agızda farklı tat ve koku hassasiyeti de var. Bakalım nolacak 😊
1kediannesi birmucize1 6+5 im benimde mide bulantılarım başladı, koku hassasiyetim var mutfağa zor giriyorum 🥲
Ace01 birmucize1 6+3 . İştahım tamamen gitti . Çok az yıyebılıyorum bulantılarım var . Doktor ilaç verdi bulantı için. Bu cuma bebegı görmeye gidicez . Keseyi gördük geçen hafta