Ayazmom_ Hilal_blc Gözünüz aydın, Allah anali babali büyütsün insallah 😊 Bir sorum olacak, normal dogum icin yaptıginiz egzersizler veya yediginiz ictiginiz seyler oldumu? Genellikle hareketli bir hamilelikmiydi ?
Sksjsux355-- Hilal_blc bir yıldız daha kaydı diyoruz o zaman🤗 çok güzel geçmiş doğum sürecin maşallah. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım🥰😍
Canann1601 Hilal_blc ayyy gülumseyerek okudum yazdıklarını😍🧿. Darısı başıma inşallah ya ben de hastaneye gittiğimde en az bi 5-6 cm acilms olsun amin amin aminn o kdar korkuyorum ki o sancilardann. Geçmiş olsun gözün aydın canım rabbim sağlıkla güzellikle analı babali büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏❤️
Hilal_blc Canann1601 ayy insallah benim acilmam hemen oldu sadece kafasinini kanala getirmedi diye biraz agri cektm 🥹🫶🏻🫶🏻
Melike_02 Hilal_blc ay kırk bin kere maşallah rabbim nazarlardan korusun sizi ❤️ Çok güzel bi duygu bu yaa bende doğurmak istiyorum artık son 10 gün 😂😂🐥
_Tazeanne Hayırlı olsun gözünüz aydın 😍 inşallah bende sağlıkla bugünleri görürüm hangi hastanede yaptınız doğumu ve doğum ücreti neydi
Ilba_34 Hilal_blc rabbim hayırlı huzurlu ömürler versin sizlere inşAllah analı babalı büyütsün 🥹 bizlere de pozitif normal doğumlar yapabilmeyi nasip etsin 🤲🏻😇💕
sevaldqn1 Hilal_blc hosgeldii açelyam ne hallerle bekledik birlikte darısı bana benim de doğum hikayem böyle olsun aaaa ne var🥹🩷
Gulsahim Hilal_blc başına gelenler doğumun en güzel hali olmuş ya çok sevindim 🥰🤗 güle güle büyüt canım bebişini
myangelson Hilal_blc oy maşallah gözünüz aydın canım rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı güzel uzun ömürler versin 🤲🏻🧡 sana da geçmiş olsun 😅😌
DENIZ_55 Hilal_blc gecmis olsun maşallah gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah çok güzel doğum hikayen olmuş sağlıkla büyüt prensesini inşallah 🥰