Daha dün pozitif dogum hikayelerini okuyordm bugün doğurdum öncelikle @sevaldqn1 kiz kardeşime sonra benim için dua eden herkese coook teşekkür ederim rabbim sizide bir avazda kurtarsın 🫶🏻🤍
Gelelimm dogumaa kızlar bundan 1 gün önce karnımın aşağıya düştüğünü farkettim kuş gibi oldm sabah eşimi işe gönderdikten sonra adet sancılarım başladı bende hani sagda çok uyuyunca ağrıyor sola döneyim dedim bi baktm hala agrim var gecmiyo 1 saate kadar adet sancilarm aralıksız ama siddeti de cok az oldugu için önemsemedim sonra biraz şiddetlendi dakika tutaym dedim 2 dkda bir agrim vurdu gitti dedim aha dogurcm kalktm ılık suyla duj aldm akıntım geldi bi sildm kanliii dedim hadi gözün Aydın hilo doguruyon 🤣🤣 hastaneye gittim ultrasondan baktı dedi kizz bu aşağıya düşmüş gel alttan bakaym bende tabi yusuf yusuf oldum ilk kez alttan bakacak bi baktı 6 cm açılmam olmuş doktor şok oldu 6cm açılmışsın ama hic agrin okdr gözükmüyor sana suni bile vermem dedi bende tabi bi cesaret bi cesaret 🤣 gittik yukari yatışım yapıldı sonraaa başladı benim gercek sancılar allah allahh altan alttan kasiklarima vuran sancı ağlatır adami az bekledm odamda epidural vurmak icin beni dogum haneye götürdüler kendi sancım oldugu için suni vermediler bende premsess doğum istedim iyiki istemişim yoksaaa mahvolmuştm vurdular agrim gittti doktorum git uyu dinlen dedi biraz sonra bakcm acilmana 1 saat falan dinlendm agrilarm tekrar başladı geldi doktor acilmam 10 cm olmuş bile dedi maşallah cok iyisin acildin sen ama cocugun kafasi gelmedi dogum pozisyonuna şimdi suyunu patlatcz dogum haneye alcm dedi kizzlarr suyumu patlama zamani yırtıldım acımadı ama sancilarm delirtti beni dedim hocam kurban olam beni ameliyata allin istemiyom ben normal dogum doktorumda kuzum ucuna geldn ben seni asla almam ameliyata hadi gidiyoruz igne vurulmaya gittik bana bi tane daha vurdular agrim gitti dedim şimdi nolck nasil ikincam agrim yok dedi şimdi senin suan okdr cok sancin varki igneden dolayi anlamiyorsn ama bebişin sertleşiyor sertlestikce ikinacaksn dedim hay hay zaten agrm yok dhdjdj yanimdaki ebe cocuk sertleşti suan agrin var ikin dedi bende bi ikiniyorm sanırsın aci cekiyorum gibi shshs 1 2 ikinmayla ebe olan karnima bi bastırdı benim doktorda bi kesikle cocugu cikardi dedim yarrabi şükür yeniden dogdm sonra bebegimi verdiler kucağıma kocam yanimda agliyor hshsjd bende cocuga bakiyom bu kime benziyor diye öptüm falan giydirdiler üzerini hadi anneşşi emdirelim dediler cok şükür hemen tuttu mememi güzelce karnimizi doyurduk sonraa odamiza aldilar bizi dikişlerim bittikten sonra bin şükür yanımda açelyamm uyuyorken anlataym dedim bu arada kesi dikiş falan gram acımıyor 5 dk önce korkudan töbelete gidemiyordm yanacak aciyacak dikislerim diye hic bisey olmadi 5 tane dikişim var sadece hadiii öptüm güzel anneler rabbim sizede yaşatsn 🤍ha bu arada cocuga ultrasondan baktiginda 3100 grm dedi 3400 52cm dogdu bebişimm