denizalismom Damlaserkan 21+3 3 kilo almışım . Detaylı ultrason a girdik çok şükür iyiyiz oğluşumla 🥰🌸🙏
Damlaserkan Ugu324 valla bende 6 hafta oldu dr gitmeyeli buaradan gidicem insallah iyiyizdir ama kilo aldım sanırım 🫣
Ugu324 Damlaserkan ben hastalıktan kafamı kaldirmiyorum o yüzden kilo alamadım insllah bebiş alıyordur sadece meyve ve çorba yiyorum 😔
Haticebubekir0 Damlaserkan 18+4 2 kg aldım detaylı ultrasına giricem bu ay hayırlı sonuclar alalım ınsallah
Ulviyedlnn Damlaserkan tartılmaya korkuyorum ilk 3 ay kilo verip şimdi çok sistigimi hissediyorum hedefim 10-12 kiloyla bitirmek en fazla inşallah 😅
Camlicagizem Damlaserkan Yavaştan başlayan ödemlerle birlikte 20+5 e giriş yaptık yarın detaylı ultrason var bebişi de o zaman görücez kilo almadım çok şükür -3 kg ile devam ediyorum şimdilik sizin nasıl gidiyor🌸
Damlaserkan Camlicagizem benimde cok bulantılı asırı bulantım var ama yemem iyi masallah genel olarak iyiyiz cok sükür
Camlicagizem Damlaserkan Bulantıları yeni atlattım bende hamileliğin en zor kısmı bulantılar zaten iyiki bitti bidaha uğramasın bulantılar mümkünse ☺️