s_gurbanova Merhabalar. 33 haftaya geldimm. Ama çok bunaldıö. Sezeryan olucam ama sürekli içimde bir erken doğum korkusu var. Ruh halim çok değişik. Akşamlar daha çok bunalıyorum. Kendimi şiş his ediyorum. Sürekli bi rahatsızlık.siz nasılsınız???
Kbryldz08 s_gurbanova benimde aynı doktor bebek ters dedi döner dedi dönerken ağrın olur dedi şuna o sitres ediyor beni bi hasta modum var yani 😬😬😬 sürekli yatma isteği
Aleylis s_gurbanova bende 33+3 üm ve aynı ağırlık bende de var , hastane çantamı tam kapatamadım da aklımda sürekli birley eksik mi acaba diye düşünüyorum, arada eşime bulaşıyorum alınganlıklar felan zaman geçsin kucağıma alayım diyorum bir yandan da
Snkakr s_gurbanova bende o haftalarda sürekli erken doğururm diyosum 37+2 daha doğurmadım 😅benimde sezeryan ikincisi olcak. Bende bu aralar çok sıkıldım doğurmak istiyorum biran önce çok kasılma yapıyo her an çıkacakmış gibi baskı yapıyo
Kader5138 s_gurbanova 36. Haftadayim 23 kasima gün verdiler ama dediklerinizi aynısı bnde de oluyor sanki erken gelicekmis gibi hissediyorum özellikle akşamları bu korkum daha da coşuyor 2.dogumum olcak
Duygu_nur52 Bende 28 sanki erken ve sezeryan olacakmışım gibi geliyor bide 4 gündür vajinamda çok kötü bi ağrı var yanıyor bildiğiniz sanki çıkacakmış gibi hissediyorum doktora gittim doktor yokta öyle stajyerleri koymuşlar fitil verdi diyprum neye dayanarak yazdınız şikayet için
s_gurbanova Kbryldz08 sizde kaç hafta? Bende uzanıyorum ama o kadar şey düşünüyorumki uykum kaçıyor((
s_gurbanova Aleylis Bende heyecanla çantamı hazırladım ordan kafam rahat olsun diye. Bende aynı bazen boş şeylere sarıyorum. Bazen ağlama geliyor. Çok değişken ruh hali. İlk gebelikte böyle değildimm.
Kbryldz08 s_gurbanova çanta hazırlamak için bende sabırsızlanıyorum daha tecrübeli olacağım 🤣🤣 ama evde ufak bir tadilat işi var o hallolsun istiyorum bakalım artıkkkk ne zaman olur
Aleylis s_gurbanova benim ilk doğumum biraz çekiniyorum normal doğumdan sezeryanmı olsam diyorum ama henüz bişey belli değil doktorla da konuşmadım daha 35 haftalıkken gidicem
s_gurbanova Kbryldz08 aynı benim de 3 yaşında oğlum var. Ona mı koştursam. Eve mi baksam derken çöküş yaşıyorum.
s_gurbanova Snkakr inşallah bizde 37i görürüz. Bana da doktor aralık 14 e gün verdi. Sizde de kasılma, karında şişkinlik hissi var mıydı?
s_gurbanova Kader5138 doktoru da aramaya uyanıyorum artık. Hangi belirtiler olursa aramam lazım anlattı ama benden olsa her gün kontrole giderim)). Demekki ikinci daha zor oluyormuşş
Nisangunesi Aleylis normal doğumda sadece doğum sırasında biraz zorlanırsız doğumdan sonra da çabuk toparlarsınız Sezeryan kimi duyduysam sezeryan sonrası uyuşukluk eçtikten sonraki ağrıların tarifi yok yıllar geçse de hala sızlıyo derler
s_gurbanova Aleylis Aleylis ben ilkinde zorunlu sezeryan oldum. Ama rahat atlattım. Umarım bu seferde öyle olur.
s_gurbanova Delidolu inşallah. Bir yandan da bu son 1 ay diyorum. İyice dinlenmem lazım. Sonra uyumak için yer arıcam. Ama yine de olmuyor.
Kader5138 s_gurbanova gerçekten ikinci daha zor kızımda böyle olmamıştım kontrole die gidip doğurup çıkmıştım ama bunda sanki son zamanlar geçmiyor sürekli kızımı düşünüyorum ya ameliyattan cikamazsam die
s_gurbanova Kader5138 Ayy evet bi de o duygu var. Bende sürekli oğlumu düşünüyorum. Ameliyata gidince kim bakıcak. Nasıl bensiz kalır. Bir gece bile olsa insan tedirgin oluyor.
Snkakr s_gurbanova ewet wardı hala War az önce hastaneden geldim plesentada yaşlanma War dedi yarına gün werebilirim dedi.