busraseren1 Zseda bir arkadaşım 9 ay boyunca gitti hiçbir sıkıntı yaşamadı tabiki yine doktorunuzun onayı da önemli.
Ebbraarr Ayfer33 bende gidiyorum aralıklı ama 6 aylık hamileyim ama iki kere sadece yüz için gittim doktorum gidebilirsin dedi
Sinifcianne34 Ben yıllarca gittim evde de ıpl cihazım var ama hamile kaldığımı öğrendiğimden beri gitmiyorum ya da kendim yapmıyorum. Tavsiye etmem etkisi bilinmiyor deniyor,riske girmeye değmez. Bir sürü yöntem var alternatif olarak
Eftelya0035 Zseda merhabe yeni anne adayları ve ilk anneler. Rabbım sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah. Elimde 1 adet bebek arabası ve 1 adet puaet vmevcut. Puseti kullanmadım arabayı ise 20/30 defa evden sağlık ocagı eczaneye vs gitmişimdir. Puset hem şahsi arabalarınıza monte edilebilir . 2.000 tl ye kutusuna koyup gönderebilirim isteyene
seymmnr Zseda velev ki zararsız. hormonların zaten değiştiği için epilasyonun sana hiçbir yararı olmayacak çünkü inanın sanki hiç gitmemişsiniz gibi cıkmaya devam edecek. kıllarım gebe kaldıgımı benden önce biliyormuş yani öyle söyleyim 😂😂 o yüzden soru işaretlerine mahal vermemek adına direk dondurun ben öyle yaptım 🫶🏼
Kiwitoveannesi Mine-1 benim gorumcemde 10 yıldır yaptırıyor kendine yine aynı musterilerede yapıyor iğneli falan hiç bir faydası yok kıl kökü sariysa bitmiyormuş zayıflama makineleri falan hepsi yalan diyor
Mine-1 Kiwitoveannesi anladım teşekkür ederim 🙏🏻 bizim gittiğimiz yer şöyle bitecek böyle memnun kalacaksınız bi ton laf etti bitmediğini görünce de telefonlara bakmadılar şikayetçi olmayı bile düşündük temizlik olsun evlendikten sonra ev iş derken bide onunla uğraşmayayım dedim ama işe yaramadı bide üstüne hamile kaldım ne diyebilirim ki haram olsun yani Teşekkür ederim size de görünce sormak istedim bi an 🥰🥰
Kiwitoveannesi Mine-1 böyle şeylere hiç inanmıyorum kılı vücudumuz çıkarıyor imkansız bitmesi eşim elmacık kemiklerine yaptirdi erkek olmasına rağmen bitmedi hala çıkıyor
Gamzeramo Zehraesen ben ağdaya gidiyorum valla agdayada gitmesem halim harap olur makinem var ama genitalede makineyi kullanamam acidan duramam heralde jiletlede temizlenmek istemiyorum kaşıntı tahriş vs zaten gobekten goremiyorum 😂
2424aa gulesergurgen hayır hiç bir şey yaşamadim ama neden önermiyorlar biliyormusun hamilelikte hormonlar farklı ya etkisi az oluyor onun için Instagram da nihal Erdoğan diye bir doktor var onun sayfasında açıklama var gir dinle istersen