2424aa Seniz6774 doktor gidebilirsin hiç bir yan etkisi yok dedi ben bütün hamileligimde gittim hiç bir zararı da olmadı çok şükür
Seniz6774 2424aa şimdiye kadar Bi zararı olmaması şimdiden sonra yan etkilerinin meydana çıkmayacağı anlamına gelmez
fatos2404 Zseda benimde son iki seansım kalmıştı kimseyede sormadım ama o lazer ışınlarının da çok iyi olduğunu düşünmüyorum o yüzden dondurup sonra devam etmeyi düşünüyorum
Kubragll Bebeğe zarar vermez demişti doktorum ama hormonlar değiştiği için etkisi olmuyormuş lazerin o yüzden gidip boşuna para vermek istemedim doğumdan sonra devam edeceğim
Nsaycl Ben bikiniye ağdaya gidiyorum vücuduma ise venüs jiletle temizleniyorum her hafta öneririm bu arada bende lazere gittim ve bıraktım
RezMom Zseda ben evde lazer epilasyonumu lendim yapıyordum ama hamile kaldıktan sonra yapmadım sadece yüzümü yaptım o da mecburi olarak mecbur olmasam onu da yapmazdım siz de dondurun bence ne olur ne olmaz o riski almamak gerek :)
Waffleveliyaninannesi Zseda gebelikte ara verilmesi gerekiyor diye biliyorum yine de doktora danışmak gerek
Samiree Zseda ben vallahi 13-14 haftada 1 kere gitdim bikini,yuz yaptirdim(diger bolgelerde tuylenme yoktu),arada bir yuzum icin gitdim bide en son bu hafta 33de tekrar bikiniye gitdim. Daha ihtiyyac olmaz bence bide dogumdan sonra giderim diye dusunuyorum
Betimliyoruzzzzz Zseda uzman estetisyenim. Henüz malesef epilasyonun ışınları dalga boylarının zararlarını tamamen bilememekteyiz. Kanıtlanmış hiç bir zararı yoktur rahminize zarar vermez “tabiri caizse kısır yapmaz kimseyi” ancakkkk henüz kanıtlanmış üzerinde çalışılmış makaleler yazılmamış bir uygulamayı hamilelik gibi Özel bi zamanda yapmak sağlıklı değil zaten mantıklı da değil. Emziren hastalarımda sütü bozduğuna dair (ekşime) gibi çok geri dönüş aldım. Hatta ben şahsi olarak emziren hastalarımın eğer yine de yaptırmak isterlerse o gün emzirmemelerini tavsiye ediyorum. Keyfi olan hiç bir işlemi risklerini net olarak bilmediğimiz özellikle hamileyken yaptırmak uygun değil.
Mine-1 Kiwitoveannesi Çok özür diliyorum ama muhabbetten biraz farklı bişi sormak istiyorum içimde kalacak yoksa 🤭😂😂 görümcem orda çalışıyor yazmışsınız gerçekten lazer bitirme yapıyor mu ben evlenmeden önce gittim 8 seans aldım yaptırdım da ama 4-5 seans sonrası benim tüylerim coştu bize hiçbir faydası olmamıştı (3 arkadaşımla gittim) bitiren bi lazer var mı nasıl lazer yapıyolarmış onlar bi bilgi verir misiniz ☺️
Kiwitoveannesi Mine-1 benim gorumcemde 10 yıldır yaptırıyor kendine yine aynı musterilerede yapıyor iğneli falan hiç bir faydası yok kıl kökü sariysa bitmiyormuş zayıflama makineleri falan hepsi yalan diyor
Bebeksianne Zseda zarar vermez diyende var verir diyende var ama bence doğumdan sonra yaptırman mantıklı öncesinde yaptırmıştım doğumda çıktı tekrardan yani vücut yenilendiği için tekrarlayabilr
ipekcim Zseda bende gidiyorum bir sorun yok 🙂 lazer ışınları derimizden bir kat aşağı ulaşabiliyor kıl köklerine ulaşınca kırılıyor zaten. Ama bebişlerimiz 7 kat deri altında yani ona ulaşması ve zarar vermesi zor 🙏🙂
miray777 Gebelikte lazer sakıncalı vs diye burda yazan arkadaşların çoğu ya yanlış yönlendirilmiş ya da halk arası duyumla konuşuyor. Gebeliğe dair bir tanecik kitap okuduysanız (ki kendi doktorumda onay veriyor) hiç birinde sakıncalı bulunmaz gerekçesiyle açıklanır.Hatta ağda enfeksiyon riskinden ötürü önerilmez jilet önerilir yerine.Lazer x ısını değildir deride sadece kıl köküne inicek kadar etki edebilir.Gebelikte tek olumsuz yani hormonal değişimden ötürü etkisi azalır.(not sağlıkcıyım) Tabiki tercih meselesi ama şu elimizdeki telefonun verdiği zarar daha fazladır