Kızlar aranızda hamileyken lazere giden oldu mu ? Ya da devam eden süreciniz var mi ? Bebeğe zarar vermiyor diyende var ama ben kararsız kaldım bikac seansim kaldi devam edip etmeme noktasında fikrinizi almak istedim

Zseda vala ben 37haftayadondum doktruma sordum bnde. Hamilelikten önce gidiyordum. Dedim hocam. Lazere gidebilir miyim tabiki hiç bir sorun yok gide bilirsin dedim. Hamileliğimde buyana ilk defa 37. Haftada gitim oda özel bölgeye gitmedim doktor izin vermesine rağmen sdce kol bacak gittim

Zseda bencede gitmeyin onun yerine ağda yapın normalde lazerin bize bile zararı var bebeğine nasıl zararı olmasın benim gorumcem güzellik merkezinde çalışıyor ve hamileleri kesinlikle kabul etmiyorlar

Zseda dondurun paketinizi doğumdan sonra gidin riske atmaya değmez zaten gebelikte hormonlardan dolayı tekrar artıyor tüyler kalan 2-3 seansınızı öyle değerlendirirsiniz

Ben daha başındaydım iki seans olmuştum hamile kalınca dondurdum.. bugün bebeğimin kalp atışı olmadığını kesemin büyük ve bebegin küçük olduğunu öğrendim.. kürtaj dedi Dr muhtemelen kürtajdan sonra toparlayinca devam ederim .. Dr um asla yaptırma demişti gebelikte..

Minikperi bilemedim ki belki atışlar, derecesi falan farkindan olabilir. Gerçi her doktor farklı bir şey söylüyor. Internetten baktım lazer sorun yaratmaz yazıyordu. Ama şüphe işte riske de atamadim

Benim dokturum bikini bölgesi haric yaptıra bilirsin dedi ama bikini bölgesine müsade etmedi 7 aylık olduk hala izin vermiyor ama bazı dokturlar müsade ediyor benim dokturum kesinlikle hayır dedi bende yaptırmadım bekliyorum agdaya devam

Zseda lazere gittiğiniz yer hamilelik halinde yapmıyouz demiyorum sürdüğümüz bi krem bile zarar verirken nasıl Cesart edip ışınların altına giriyorsnz bebeğinizle. Yapmayın

Bende gidiyordm ama her seans öncesi hamile fln kalırsam zararı olur die test yapıp negatifse gidiyordm sonra olunca dondurdum. Bence asla bunu yapmamalısınız bisi yerken çekiniyorz sürerken çekiniyorz gidip nasl lazer yaptırıyorsnz hayretle izliyorm

skuscu böyle bir sey yapmadım. Soruyorum sadece. Teşekkür ederim bilgi icin

Ben bıyık bölgesi içinde yaptırıyordum sadece orası için gittiğimde güzellik merkezi bana yapmadı hatta oranın sahibi geldi sohbet ettik ben hamileyken lazer odalarının önünden bile geçmiyordum dedi

Evet bnde 3 seans gitmiştim hamile olduğumu öğrenince söyledim zaten güzellik merkezi kabul etmiyor paketimi dondurdum