_Mother_ zekpare aynen değişik biraz ama işte hepsi ihtimal tabiki 😂😂 çin takvimi falan var bildiğim bide benim başka yok bunu da şimdi öğrenmiştim
Betull0 Çin takvimi rus takvimi ve bunu da herşey de kız çıktı 2 3 haftaya cinsiyeti söylerler tutmazsa birdaha asla inanmam 😂
_Mother_ Betull0 hahahahhaa 😂😂😂 güvenim sarsılır diyorsun yani Hafi hayırlısı bakalım gönlünce olsun inşallah 😇
ArasKemalvekardesi Benim 2. gebeligim oğlumda da tutmadı bu hamilelikte erkeğe benziyor dedi doktor oda tutmadi. 2 sine de kiz dedi bu tahmin 🤣🤣
Esra_4774 _Mother_ Canım ilk gebeligimde bebeğim erkekti ( malesef 17. Haftada bebeğimi kaybettim düşük oldu ) ama doğru bildi 👍 Bu ikinci gebeliğim bunada erkek diyor ama 16 haftalıkken doktor kız dedi 20 .haftada netleşir bir daha yazarım sonucu 🥰
_Mother_ senafa_ yani gebe kaldığını düşündüğün günü bilmiyor isen son adet tarihini Dr yazabilirsin fark etmez
_Mother_ Ugu324 hmm anladım canım 18 haftalık belli olması lazım di normal de kız olabilir mi benim ilk gebeliğim de 18 e kadar göstermemişti
Hnd_01 _Mother_ annemin bı arkadaşı yapmıştı bana.erkek olcak demisti.kizim oluyor 🤗böyle şeylerin cinsiyet belirleme aracı olarak sadece tesadüf olduğunu düşünüyorum 🤭