_Mother_ Yeni bir cinsiyet tahmini ile geldim denediniz mi hiç tuttu mu merak ettim sosyal medya da gördüm sormak istedim ben 2 hamilelik geçirdim ikisinin tarihini yazınca bende tuttu
_Mother_ Sare_3466 Google ye tazelenen kana göre cinsiyet yazın çıkar yaparsınız sonucu yazın bize de
_Mother_ Sefanur_00 Google ye tazelenen kana göre cinsiyet yazın çıkar yaparsınız sonucu yazın bize de 😂
Sermec27 _Mother_ Amin inşallah sağlıcakla doğsun da kız erkek hiç farketmez bana erkek hissediyorum ama bakalım nasıp 🥰
_Mother_ Esra_4774 Google ye tazelenen kana göre cinsiyet yazın çıkar yaparsınız sonucu yazın bize de
Esra_4774 _Mother_ Canım ilk gebeligimde bebeğim erkekti ( malesef 17. Haftada bebeğimi kaybettim düşük oldu ) ama doğru bildi 👍 Bu ikinci gebeliğim bunada erkek diyor ama 16 haftalıkken doktor kız dedi 20 .haftada netleşir bir daha yazarım sonucu 🥰
zekpare _Mother_ ayy ben denedim ve tuttu 😂 çok değişikmiş ilk defa duydum. Başka ne yöntemler var onları da deneyiim
_Mother_ zekpare aynen değişik biraz ama işte hepsi ihtimal tabiki 😂😂 çin takvimi falan var bildiğim bide benim başka yok bunu da şimdi öğrenmiştim