Leylalyla S_B6606 yani böyle şeyleri kafaya takan biri değilsen çok rahat oluyor. Bütün eksiklerini daha kolay tamamlıyor insan. Mesel bı kanguru beğenmiştim ben sıfırı 2.5 bindi. İkinci elden 150 tl ye aldım yıkadım gıcır gıcır kullandım. 😅
cokbilmismom momqq zıbınları hepsi buradadan çok uyguna alıyorum june marka aldım geçen hafta 5li önu hayvan desenli kisa kollu 0-3 ay 263₺ tanesi 52₺ye geldi. Ara ara hep indirim oluyor bu markada pamuklu yumuşacık. Ve hello baby de uygun oda hepsi burada var devamını da orda alacağım günlük kullanılacak zıbınları. Dümdüz modeller 130₺ çok fazla gereksiz
momqq cokbilmismom aynen öyle çok gereksiz o kdar para vermeye sonuçta ona sicac…k kusacak bebişim 😁 sürekli üstü değişecek yani 130a bi zıbın almak mi yoksa 2 zıbın almak mı mantıkla bakmak lazım günlük giyceklerinin pek önemi yok dışarıya yine iyi güzel alınır ama günlük çok olmasi gerektgi için fiyatda önemli gerçekten şu şartlar da
Zepeliz Neyi ne kadar marka almak istediğiniz Le alakalı aslında, sosyete pazarında trendyol da 500 tl ye satılan pijama takımının aynısını 150 tl ye aldım kumalı vs harika, pazar vs yerlere bakmak faydalı yoksa gerçekten çok pahalı herşey
Gizemlibirisi007 S_B6606 yine uygun almışsınız. Önü düğmeli saten pijama takımına 965 lira ödedim bugün
Leylalyla S_B6606 öyle valla 🥲 hem dolap hem gardrops ikisinden de alışveriş yapıyorum. Hangisinde uyguna yakalarsam oradan alıyorum. 😅
teachermom1 S_B6606 Para izafi bir kavram ancak günümüz Türkiye’sinde artık iş zıvanadan çıktı. Her şey gerçekten çok pahalı. Hiç hak etmeyen şeylere dünyanın parasını veriyoruz ona üzülüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Olumlu düşünün eksiklerinizi gidermişsiniz, en azından sürekli alınan şeyler değil. 😕