S_B6606 Simdi güzel anneler bugün alışveriş yaptim hastane çantası icin bitane alt ust takim gecelik bitane emzirme sutyeni dort tane nkrmal kilot bitane sudyen bitane atlet bitane de tayt sonra 4 tane yemeni bitane sari yemeni 6 li agiz mendili bide hastane icin terlik 1065 lira tuttu 🥹 daha müslin örtü ve depend nornal ped alacam
PervinY S_B6606 Bence bu kadar şey için bedava sayılır şu zamanda. Sadece alt üst pamuklu pijama takımları 450 500 lira.
lilasmom_ Evet 🥹 ben aydan aya liste yapıp indirim yakaladıkça internetten aldım birkaç eksik kaldı ama nerden baksan ıvır zıvır her şeyiyle 20 bini bulduk 4 ayda
Tugcekmr Saydıklarınız için çok uygun fiyat gecelik fiyatları 750-1500₺ arası benim sorduğum baktığım modellerde hiç dantelli değil üstelik 3 parça gecelik alt,üst, sabahlık..
S_B6606 Tugcekmr bende bitane alabildim 300 liraydi qlt ust düğmeli bastan iki uc tane dugmesi var dediğiniz gibiyse o zaman iyiye almisim
Minikmucizemmmmmmmmmmm Tugcekmr instagramda hamilecarsim diyr Bi sayfa var ordan 175 tl ye aldım lohusa takımımı sayfa çok uygun internet sitesi var girip bakabilirsiniz
Maisina Bu kadar şeyi 1065 tlye alıp pahalı diye burada yakınıyor musunuz ???? Bi gecelik sizin tüm ürünleri aldığınızdan daha pahalı../
siineem Bunca şey almışsınız gayet uyguna almışsınız geçen hafta sadece çantayı 730 liraya aldım kaldı ki sadece gecelik takımı bütün bu aldıklarınızdan daha pahalı sırada alınmayı bekliyor
momqq Geceliği gidip lohusa takımı die alırsak gerçekten çok pahalı ama norml gecelik die kendimiz magaza çalışanından yardm almadan bakarsak dha uyguna da var arkdaslar lc waikiki de 3-4 ay önce kendime alt üst takım aldım 250 liraydı düğmeli yıldız desenli heryerde olan takımlardan çok rahat doğum lafı geçtimi zaten hersy iki katına çıkıyor niyeyse ama bu tabi başka şeylerde geçerli değil özellikle bebek esyalarnda 🤦🏻♀️ ben geçen hafta eşimle gezerken hastane çıkışı gördük eşim ısrar etti alalım die yoksa almazdım 800 lira verdik ya ayrı ayrı parçalar alsaydim belki bu kadr tutmazdi derken lc Waikiki önünden geçerken zibinlari gördük bi bakim dedim ( modele değil fiyata 😁) 130 lira diodu dum duz beyaz zıbın 🤦🏻♀️ geçen komşum bizm burda bi kapalı pazar var 2 katlı ordan 7 aylık oğluna bi valiz kıyafet almış resmen binlira vermiş gelmiş hepsi de malı kaliteli öyle kalitesiz de değil seçmiş içinden almış oraya bi ugricam yoksa bi zibina 130 lira verirsek gerckten içinden çıkamayız bu ekonomik krizde 🤷🏻♀️
cokbilmismom momqq zıbınları hepsi buradadan çok uyguna alıyorum june marka aldım geçen hafta 5li önu hayvan desenli kisa kollu 0-3 ay 263₺ tanesi 52₺ye geldi. Ara ara hep indirim oluyor bu markada pamuklu yumuşacık. Ve hello baby de uygun oda hepsi burada var devamını da orda alacağım günlük kullanılacak zıbınları. Dümdüz modeller 130₺ çok fazla gereksiz
Gokyuzunde2 S_B6606 bence bu fiyata bunların hepsini aldığınız için şanslısınız istanbulda olsa bi tane gecelik en az 500 tl
Esr36 S_B6606 bence gayet uygun almışsınız ben suan hesaplıyorum doğum yaptığım hastane ıle masraflarım 20 bın tutuyor 🥹
Leylalyla S_B6606 gerçekten pahalı ama ben bebege sonradan ikinci el almaya başladım çoğu şeyi. Özellikle oyuncak ve kiyafet. Zaten bebekler hızlı büyüyorlar o yüzden ikinci elden aldığım herşey yeniden farksızdı hemde yarı fiystindan bile ucuz. 😅