ruya_gibi bu hastanede doğum yapanlar tek kişilik odalarda mı kalınıyor yoksa odalar çift kişilik mi kaç refakatçi kalınıyor eşlerin doğumdan sonra gelmesine müsade ediyorlar mı ediyorlarsa kaç dk hastanede durabilir?
ND2361 ruya_gibi ilk doğumu mu orda yaptım tek kişilik oda bir refakatçi oluyor korona zamanıydı benim şimdi nasıl bilmiyorum izin verirler mi o konu hakkında bilgim yok
ND2361 ruya_gibi benim eşim şehir dışında olsaydıda almazlar dı içeri erkeklerin girişi yasak çünkü odalarda normal doğum oluyor ona göre ayarlı herşey oda dışına çıkmanıza gerek kalmıyor tuvaleti banyosu herşey kişiye özel
Bst56 Kızlar elazıg Fethi Sekin şehir hastahanesinde en ilgili doktor hangısı ben bu gün gıtıgım doktordan hiç memnun kalmadım 13+1 haftalık olmasına rağmen cımbızla agzından laf almaya calışıyordumcok ilgisiz bir doktordu onerınız varmı?
Gmzesr Bst56 Gülay bulu Necati kaya var ilgililer ilk hamileliğimi öğrendiğim zaman muayene olmuştum Şuan dewam etmiyorum ama iyilerdi zaten en iyi doktoru Necati kaya