limonvari Mucizem93 tahminde bulundu mu acaba doktor? Bir an bakınca erkek gibi geldi 🙈ben hiç anlamam ama
Eda3838 limonvari benimde devlet erkek olabilr kordonda olabilr dedi özel %60 kız dedi kalakaldık öyle😅😅
limonvari Mucizem93 ay benimle de paylaşır mısınız 😊 ilk kez aşırı şekilde erkeğe benzettim bir bebeği😍 Allah’ım hayırlisiyla almanızı nasip etsin kucaginiza
Mucizem93 limonvari tabi inşallah doğrudur 2,5 yaşında kızım var bunuda erkek çok istiyorum. Hiç tahmininiz doğru çıktımı??😀
limonvari Eda3838 bir küçük kare bitter çikolata ve Türk kahvesi için öyle gidin😊gösteriyorlar Allah’ın izniyle
Eda3838 limonvari hiç sormayn devlete gttiğmde vişne suyu karam çikolata yiyip gidin dediler gttim çocuk o kadr hareketliydi doktor çok hareketli göremiyorm dedi 😁😁
limonvari Eda3838 ahahah ayy maşallah 🤣 benim ilk oğlum 11+4 Ken oturmuş pipisini gösteriyordu🤣şok olmuştuk. Ama aç gitmistim. Sabah erken olunca muayene
Eda3838 limonvari 😂😂😂maşallah benimkiside gösterse keşke öyle yaaa napıym artk bilmiyorm özele gidince yemedim çikolata falan bu seferde arkasını dönüyodu :) önden gördüğmzde de bacaklaryla kapatıyodu cinsiyetini göstermedi işte böylede :)
limonvari Eda3838 ah kıyamam masallah ya😊🥰 ayy inşallah gösterir ben de çok merak ettim simdii benimle de paylaşıın🤩
limonvari Mucizem93 ilk kez tahmin ediyorum desem🙈 hiç anlamıyorum hakikaten böyle seylerden. Diyorum ya ilk kez bir an bakınca erkek gibi hissettim ♥️ Rabbim gonlunuze göre versin inşallah 🌸
imeaeb Eda3838 Merhaba çok net değiller gerçekten ama üstteki nubu erkek gibi dururken alttaki kafamı karıştırdı kız gibi🤷🏻♀️
Nazli_kalkn01 Eda3838 cinsiyeti tam anlayamadım ama içimden erkek geçiyor sağlıkla gelsin inşallah 🧿🫶