limonvari Girl_boy_annesu neye göre tahminde bulundunuz acaba😊bir oğlum var nasipse bunu çok merak ediyorum
Eda3838 Girl_boy_annesu Nazli_kalkn01 imeaeb @Girl_boy_annesu limonvari banada bakar mısınz rica etsem iki farklı hafta ultrason görüntüsü benim iksinden yola çıkarak fikirlernizi alablir miym :) üstteki 14 haftalık alttaki 11 haftalık :)
Tokatli limonvari bende 21 haftalik gebeyim haftaya cinsiyetini ogrencem iki oglum var sanki buda erkek burda cinsiyet tahmininde sordum cogu erkek dedi gonul kiz istiyor sizi anliyorum ama hayirlisi olsun nediyelim
Esra_Omer_21 limonvari bu bayan tahminleri artık ücretli yapıcam diyince naime hanım uygulamadan atmış
limonvari Tokatli 😊hakkımızda hayırlısı.. hiç önemli değil inanın🌸 sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah
imeaeb Eda3838 Merhaba çok net değiller gerçekten ama üstteki nubu erkek gibi dururken alttaki kafamı karıştırdı kız gibi🤷🏻♀️
limonvari Mucizem93 tahminde bulundu mu acaba doktor? Bir an bakınca erkek gibi geldi 🙈ben hiç anlamam ama