Aminealeyna Goldmother gebelik icin olan plastik esneyen piercingler oldugunu duymustum kizima hamile oldugumu ogrenir ogrenmez cikartmistim ben sonrasinda kaoandi zaten
Goldmother Aminealeyna evet bende başta onlardan takarım dedim ama sonrasında rahatsız eder diye düşündüm çıkardım bende 5 aydır kullanıyordum kapanır diye düşünüyorum ☺️
ghostty Goldmother hamileyken kullanmak için olan piercinglerden alabilirsiniz. Ama zaten uzun zamandır kullanıyorsanız kapanma olasılığı çok düşük diye biliyorum☺️
ghostty Goldmother yaa o zaman kapanma olasılığı yüksek☺️ Ama delik büyüse bile eski haline geliyormuş. Kafanıza takmayın bence☺️
Eylemyerlii Ben 8 aylık hamileyim 8 ay boyunca taktım çelik pirrcing şimdi hamile piercingine geçtim iki gün önce plastik olanlardan aldım taktım o kadar rahatki anlatamam ve hiç canım acımıyor rahatsızda etmiyor🌸
Goldmother Eylemyerlii yaaa süpermiş sevindim adınıza 😍 benim iyileşememişti sürekli rahatsızlık acı da verince çıkardım hevesimi aldım sonra istersem tekrar deldireceğim 🤪🫢
SedaTemel Goldmother 22.haftadayım daha çıkarmadım karnım da var olması gerektiği kadar beni rahatsız etmiyor. Doktorum bu şekilde doğuma gırdıgimde oldu çıkarma gerek yok senı rahatsız etmediği sürece bebeğe hiç etkisi yok dedi.
Goldmother SedaTemel sevindim sizin adınıza 🥰 bazılarında sorun olmuyor bazılarında o delik sorun yaratıyormuş benim ki yara gibiydi çıkardım o yüzden ☺️
Bestesimmons Goldmother Ben de kullanabildiğim kadar kullandım hatta hamile piercingleri aldım sonra iltihap kaptı, doktorum çıkarmamı istedi. Çıkardım ama karnım büyüdükçe piercing deliği de kocaman oldu. Umarım o delik küçülür ve kapanır :(
Goldmother Bestesimmons bende bu durumdan korktum ve dün çıkardım acıyordu zaten 😬🥲 küçülür bence doğumdan sonra 🥰