Goldmother Merhaba, gebelikte göbek piercingi olanlar gebelik dönemin de çıkardınız mı acaba ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 🥹 Hamileler için olan göbek piercingleri görmüştüm ama bilmediğim için sormak istedim..
Vandb Goldmother bende 17 haftadayım daha çıkarmadım karnım çıkmaya başladı ama iyice çıksın plastiği öyle takalım dedi piercing satan yer plastik uzun oldupu için rahatsız edermiş en başta takarsak. Kspanırsada deleriz hemen sıkıntı değil dedi ama gittiği yere kadar götürmeye niyetim var benimde
aysenur30a Goldmother benim yıllardır vardı 4. Ayda çıkardım. Sakın takmayın onları Fln . 38+5 teyim göbeğim baya büyüdüğü için o delik kısmıda çok büyüdü baya kötü görünüyor umarım doğurunca küçülür delikte
Dileksue Goldmother rahatsız edene kadar takabilirsiniz ben öyle yaptım şimdi oldukça genişledi delik kötü görünüyor inşallah düzelir🤣 plastiklerle de rahat edemezdim cümkü karın çok gergin
Aminealeyna Goldmother gebelik icin olan plastik esneyen piercingler oldugunu duymustum kizima hamile oldugumu ogrenir ogrenmez cikartmistim ben sonrasinda kaoandi zaten
Goldmother Sofyayolda anladım canım, gebelikte göbek büyüdüğün de göbek deliği şekil değiştiriyor diyenler var o yüzden korktum.. doktoruma da sorarım kontrolde ☺️
Goldmother Vandb bende gittiği yere kadar takıp sonra çıkarırım diye düşünüyorum ilerde kiloları da verip düzene girince kapansada deldiririm sanırım 🫢🥲
aysenur30a Vandb o plastiği takmayın cidden rahatsız eder yapamazsınız 38+5 teyim şuan o plastiği düşünemiyorum karnımda baya sert ve delik büyüyor genişliyor
Goldmother aysenur30a evet bu yüzden korktum daha yeni hamileyim çıkarırsam 4. Ayıma kadar kapanır delik kendiliğinden umarım 😬
Gizemlibirisi007 Göbek kulak dil ve göğüste var benim. 22 haftalığım geçen hafta hepsini plastik piercingle değiştirdim. Doktorum doğum zamanı dildeki ve memedeki plastik de olsa çıkaracaksın diğerleri kalabilir sıkıntı olmaz dedi. Siz de plastik piercingle değişim yapabilirsiniz
Goldmother Gizemlibirisi007 Bende Plastik takarım diyordum ama çıkarırım büyük ihtimal riske atmak istemiyorum ilerde istersem tekrar deldiririm ☺️🥲
aysenur30a Goldmother ben 4-5 Yıldır aralıksız takıyordum 4. Ayda çıkardım ama kapanmadı belki uzun suredir takılı olduğu içindir bilmiyorum 😅 Doğumdan sonra tekrar deldiricem inş
Gizemlibirisi007 Goldmother haklısınız 1 tane varsa tekrar deldirmek daha kolay ama dopdoluysanız pek cesaret edemiyorsunuz😊 tek derdimiz bu olsun♥️
Goldmother aysenur30a Sizin bayadır varmış 😅 ben haziran da deldirmiştim 5 aydır takıyorum ama iyileşememişti çıkardım bugün ılık suyla yıkadım bakım yaptım krem sürdüm kapanır diye düşünüyorum sizinki kadar uzun kullanmadım bende sonra düzene girince deldiririm dedim 🤪
Sila12345 Bende vardı göbek piercingi karnım gerilip büyüdükçe piercing yeri kızarıp şiişmeye başladı öncesinde doktoruma sordugumda iltihap kapmadığı sürece sorun yok demişti iltihap kapcak diye korkudan çıkardım
Goldmother Sila12345 bende hem riske atmak istemedim hemde iyileşmedi sağlık açısında çıkardım bugün ☺️
Dileksue Goldmother 5 senedir delikti yani o kadar genişledi ki kapanmamıştır diye düşünüyorum karın şiştikçe delik büyüdü bende 14. Haftaya kadar taktım sonra cıkarttım ama arkadaşımın kapanmamıştı doğumdan sonra