Adetim gecikmemisdi ama o gün bir gariptim. Ben zaten hep hamilelikten şüphe ederim gecikdi mi adetim😂bu da o kuruntudur düşündüm. Adet olmama 5 gün kala kalktım test yapcam dedim ve yaptım test tek çizgi çıktı. Eşime “baba oluyorsun ” diyerek kahkaha attım o da “ yav he he sen hamile olacan ve böyle dicen öyle mi ben inanmadım ” dedi. “Zaten tek çizgi şaka yaptım” dedim . Aradan 3 dk bile geçmedi yine geldim teste baktım içim buruktu çünkü hamile olmamı isterdim. Bı baktım hafif ikinci çizgi ama o kadar hafif ki gözükmesi zor. Eşime “gel gel sanırım şakam gerçek oldu ya ben inanmak istediğim için görüyorum yada cidden ikinci çizgi var” dedim. " Evet ben de görüyorum ama bekleyelim "dedi . Adetim iki gün gecikti kan vermeye gittik EVET POZİTİFTİ.🥹🥹 doktor ilk boş gebelik sandım dedi ama bı hafta sonra yeniden gel dedi bakalım bir bebek var mı kesede EVET VARDI. şakam gerçek olmuştu kızlar. Şu an 32+3 haftalık olduk bile 🥹. Rabbim isteyen ve hak eden her kese bu duyguyu nasip etsin inşallah.
Bu anımı sizinle paylaşmak istedim ❤️
Ben hep derim (İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR)