Ebrugrgn ipeklinaismom 16. Hafta kız denmişti ama erkek bebek bekliyorum 21. Hafta değişti . Şimdi 35 haftalığız
ipeklinaismom Gulcan0643 Ebrugrgn Bayağı inceledik bacak arası açıktı zaten boş testisler yok doktor zaten bu zamana kadar sadece iki defa yanıldım dedi kadınida tereddütte bıraktım ama kesin
Gulcan0643 ipeklinaismom banada 15. Haftada hem renkli hem normal baktı kesin kız dedi 18. Haftada pipi gösteriyor erkek dedi detaylı ultrasonu bekliyorum
ipeklinaismom Birde kız çizgisi üç çizgiyi gösterdi daha önce kağıda yazıp vermişti inanamayip ikinci gidişim 😂
Eda91- ipeklinaismom bende 15+3 üm ama geç döllenmeden dolayı 14. Haftaya çekilebilir tarihim henüz belli deği. Bana da kız dendi ama net bir şey henüz söylenmedi
Babytomss Bizde 15 olduk ama 12 de erkek tahmin etti gerisi yok yarın tekrar gidicez . Kontrole giderken ne yiyorsunuz çikolata falan diyorlar ama sizler neler yaptınız 🥰🥰
ipeklinaismom Babytomss tost yiyip üstüne çikolata ve çay yemiştim ilk sonra inanamadigim.icin dün gittim akşam yemeğinden hemen sonra yine çikolata yiyip baktı hareketliydi
Gizem34tt @Ebrugrgn 16 hafta yüzde kaç kız dedi acaba bende şimdi 16 haftadayım yüzde 90 kız dedi ama çok şey alma bi detaylıya bakalım dedi