Selinmoms Merhaba arkadaşlar , düşük riski olup 12.haftaya kadar progestan fitil kullanıp bebeğini sağ sağlim kucağına alan var mı…
Melekler12 Selinmoms 29 haftaya kadar progestan kullandım sabah akşam Çok şükür sağlıkla kucağıma aldım darısı sana ins canm
gamzecgr Selinmoms 30 haftaligiz gebelik başından beri kullanıyorum ilk zamanlar düşük riski vardı şimdi önlem amaçlı kullanıyoruz.Faydasi olur zararı olmaz düzenli kullanımda
Selinmoms Melekler12 Amin teşekkür ederim 8 haftalığız korku var tabi kalp atışlarımız oluştu şuan sağlıklıyız 🫶🏼
evremm3673 İlk günden beri kullanıyorum ve 33. Haftadayım. ☺️ düzenli kullanım en önemli kriter o konuda hassas davranırsan iyi olur diğer dikkat etmen gereken şeyleri biliyorsundur zaten @Selinmoms
Selinmoms evremm3673 evremm3673 maşallah darısı bana 🫶🏼 Düzenli sabah akşam kullanıyorum fitili 8 haftalıgız ınsallah 🌸
MerVe39- Haftadan beri kullaniyorum şuan 13. Haftalığım daha da kullanacam gibi. İlac gercekten cok etkili oldu bende. İnsallah size de iyi gelir
Selinmoms MerVe39- 1 kanama 1 lekelenme yaşadım ondan sonra başladım 5.haftada 12.haftaya kadar kullancaksın şimdilik dedi kullanmaya başladığım gün lekeyi kanamamı kesti tamamen bende cok memnun kaldım🌸
MerVe39- Selinmoms doktorun nasıl derse öyle kullan. bende hala lekelenme oluyor arada bir. ama cok sukur bebek iyi. Lekelenme de yavas yava kaybolacak dedi bekliyoruz hala bakalm
MerVe39- Selinmoms bende ayni seyleri yasadm ekstra pruloton igne de verdi bir tanesini vurdurdum ikincisini yapmadm
Selinmoms gamzecgr tabi düzenli kullanıyorum fitil seklinde sabahları agızdan alınsa aynı etkiyi etmezmi acaba gece uyurken atıyorum fitilde gündüz atınca cok yatamıyorum malum 2-3 saat anca
gamzecgr Selinmoms ağızdan biraz yan etki gösterebiliyor.Benim doktorumun dediği direk rahim kalinlastirici olarak kullandığı için vajinal daha etkili oldugu ama çok uzun yatmaniza gerek yok 20 dk yeterli ya da gündüz oral alıp akşam vajinal kullanabilirsiniz doktorunuza danışp
iremkader 6 ay önce düşük yaptım şuan 3 aylık hamileyim yine lekelenme oldu 5haftalık olduğundan beri progestan proluton iğne kullanıyorum 11.haftadyız bi sıkıntı yok ama hala kullanmaya devam dedi doktorum
Esracigdem iremkader proluton iğne hakkında iyi şeyler duymadım bir araştırırsanız iyi olur güncel makaleleri doktorunuza da sorabilirsiniz. Üzmek istemem ama kesseniz daha iyi. Onun yerine progesteron hormonunun iğneleri var göbekten gsyette etkili bir soktorunuza danışın isterseniz
Peliinnnni Seni kırmayacaksam, ilk düşüğün nasıl oldu Bende progestan fitil kullanmaya başladım bugün gün içinde hiçbirşey yokken yine açık pembe lekelenme oldu peçetede kesildi diye sevinirken yine olunca çok üzüldüm Offf kaç gün sürecek bu böyle iremkader