0107 SELDAaa1 Merhaba ben Giresun’luyum İstanbul’da yaşıyorum kuzenlerim falan Giresun doğum evinde doğum yaptılar memnunlardı. Fazla detaylı bilmiyorum.
Aysshenur SELDAaa1 ben 8 ay önce kadın doğumda yaptım. Çok çok memnun kaldım. Özel gibiydi. Şimdi yine gebeyim onuda orada yapacağım. Tayin çıkma ihtimali var yine de gelip burda yaparım. Doktorum oğuzhan bey çok çok başarılı
Songulduzova Giresundayım ama asla istemiyorum doğum hastanesini doktorlar dövecek gibi davranıyor bakın çok yoğun bir doktor çalışıyor sıra bulmak imkansız ama bir tanıdığım araya adam soktu ve istediği saate girdi çıktı. Hak alıyorlar Allah bildiği gibi yapsın
SELDAaa1 Songulduzova istanbuldan yeni taşındık giresuna doktor için Ordu Medicalparka gidiyorum burda özel donanımlı bir hastane bulamadığım için Yeni geldiğimiz içinde bilmiyoruz doktorlari ve hastaneleri o yüzden fikir almak istiyorum Ordu.ya gitgel nerdeyse 1.5 2 saat gidiyor yolda
Aysshenur Songulduzova deniz bey ve oğuzhan bey iyidir ama dediğin çok doğru. Oğuzhan beye sıra almak imkansız ve sabah gidip akşam 7-8 gibi ancak çıkarsın
Songulduzova SELDAaa1 canım bütçen varsa özele git 37 haftalığım özele gidiyorum. Sezeryanım iyi olsaydı başta devlete giderdim. Sabit bir doktorun yok kime denk gelirsen en iyi 2 doktor var bunlarada randevu yok sabah 5 6 sıra almaya hastaneye gidersin 10 da bakarlar sıra bulabilirsen. Ha torpil varsa her türlü istediğin saat bakarlar:)
mnzlll Songulduzova bende yeniyim buralarda özelde kadın doktor istiyorum ama bir tek Esra hanım varmış nasıl bir doktor bilginiz var mı
Aysenuravcii mnzlll doğum yaptın mı bilmiyorum fakat Esra Hoca ada hastanesinde ben ona gidiyorum, devlette pek memnun kalmadım ya da iyi doktorlara denk gelmedim , Ada hastanesinde Uğur hocayı çok öven oldu kadın doktor istediğim için Esra hocayı tercih ettim .