Bebisbg34 Leylayz bende 21+4teym öylr cok sık hıssetmiyorum yatip uzanıp dınlemem lazım normalmiş 24 e kdar sanırım
Mervs Bebisbg34 bu benim 2. Gebeligim ve ilkim ikizdi ondanmı bilmiyorum seyremelerinden tut haraketine kadar herşeyi erken hissettim ben şuan bile çok net hissediyorum ileri haftaları düşünemiyorum🥹🥰
Su_de Bsrbrg 17+4 aynı durumdayız sadece bazen sol tarafıma yatarken düz yatmaya başlayınca bir tarafımda kısa süreli sertlik oluyor ama baya çok o zaman çok az hissediyorum gibi gibi ☺️👧👼
Seymanur60 Bebisbg34 kişiden kişiye değişir henüz küçük bebegnz benm ilk gebelikte 5 l. Aydan sonra belki olmaya başlamıştı şu an ikinci hamilegm üçuncu aydan sonra çıkmaya başladı
Yarenfurkan Bebisbg34 benimde ilk gebeliğim karnımı açıp aynada bakarsam var kıyafet giyince sanki hiç yok gibi 5 aylık diyince insanlar bir bakıyor 😅
inarches Bebisbg34 iç karnınız geniş demekki ben 21+4 teyim.Sanırım benimde iç karnım hiç yoktu 🙈zayıf biriydim.Ama karnım şuan baya büyük dışardan biri gördüğündede hamile olduğum çok net belli mesela kişiden kişiye değişiyor🙈😄
Tubissyy Bizimde mart sonunda görünüyor doğum bazen hissediyorum net bi şekilde değil ama belli ediyor artık kendini iyiyiz çok şükür 🩵
Seymanur60 Bebisbg34 buna takılmayın ya çok fazla büyüyünce kıyafet derdi var bı de ☺️bazı insanlarda iç karın geniş olursa da çok fazla cikmiyr altıncı yedinci ayda bile anca belli olan tanıdıklarım vardi
Yarenfurkan Bsrbrg bende öyleydim hiç kesinlikle bir duygum yoktu hiç birşey anlamıyordum hamile gibi felan hiç değildim şuan 21 haftalığım 17 haftalık gibi hafif hafif hissetim hareketlerini ve duygular yavaş yavaş başlıyor gibi hareketlerini hissetikçe