Suvinella Ben ilk defa böyle bir hikaye duydum çok geçmiş olsun bu hastane nerde adı ne aman yanlışlıkla gitmeyelim☺️
Yagmurkcr97 Suvinella bende hic beklemiyordum boyle birseyi tabi, ama oluyor iste.. Almanyada kaliyorum canim, Flensburgda
Yagmurkcr97 reinamm cok sagol💕 Dikis atti doktor, sordum kac dikis atti diye merak ettim. O da ilk doguma iyimis. Yani az diyorda, kac attigini soylemedi😊 uyusturdalar diş uyuşturur gibi hissettmedim.
bhytkn Yagmurkcr97 gözünüz aydın yavrunun acısını rabbim göstermesin hayırlı sağlıklı evlat olsun .yengene de en kısa en hayırlı zamanda evlat nasip etsin.saati dolup giden ebeye hayran oldum nasıl da iş aşkı varmış onda öyle.yazıklar olsun o ebeye sadece para için yapıyormuş işini.Allah hiçbirimizin karşısına öyle ebeler çıkartmasın
Caney01 Yagmurkcr97 valla canim için acıya acıya okudum hikayeni çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin yeğenin içinde basın saolsun 😘🤗
Yagmurkcr97 Caney01 cok sagol canim, gercekten tabi beterin beteri vardir, ama insallah kimseye allah darda koymasin. Suan yazdim hikayemi evet ama o an o durumda olmak gercekten hikayelerle anlatilmiyor iste..
Kelebek1 Yagmurkcr97 çok geçmiş olsun Hayırlısı bebeğinizi kucağınıza aldınız anlamadığım şey siz nerde doğum yaptınız da ebe bırakıp gitti doğum yaptığınız yere sanki herkes rahatça girebildi gibi
Yagmurkcr97 Kelebek1 Rahat gene bekle bu odada dediler. Annemler de yanimdaydi. Sonra acilmam 9,5 cm olunca dogumu baslatalim dedi ebe. Onuda kaldigim odada dogurtturacskti... kendi ustumle bile dogum yaptim.. almanyada oldu bu canim.
Miniklerimmm Yagmurkcr97 var Yagmurkcr97 Gülsemmi ağlasammı bilemedim😅 sağlıkla büyüsün bebeğin geçmiş olsun cnm 🙏