Tulay617_ soğuk süt gebelikte bakteri üretebilir gaviscon da pek işe yaramıyor ne yazık ki. nexstep için yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz
AyselDemir Gizemmm35 . merhaba günde 2 tane maden suyu içiyorum.icinde mineral ve maqnezium içerdiği için bebeye ve anneye çok faydalı.hazmi kolaylasdiriyor.miydereki şişkinliyi gideriyor.birde çalisin çok geç saatlerde yemek yemeyin .eyer çok yanıyorsa soğuk sutde iyi geliyo
Aysegulklc Gizemmm35 ay canım sade soda gerçi o da etki etmedi bu gece bana gecem kötüydü hiç yatamadım 😔
Nurbucann Gizemmm35 soda canım benimde çok yanıyor midem uyutmuyor beni o derece sade soğuk soda iyi geldi doktoruma da sorduğumda oda soda iç günde bir tane dedi
Aybarssmom_ Ben de 30.haftadayım Doktorum rennie şurup yazdı bana ama henüz hiç içmedim maden suyu veya süt içiyorum (daha çok süt) çok şükür iyi geliyor şimdilik
emt Aybarssmom_ katılıyorum başından beri yanmam var ben alıştım artık sabaha karşı vücudum yorgun düşüyor uyuyakaliyorum ama vücuduma ilaç sokan biri degilim içmiyorum gaviscon falan uyuyana kadar gelip gidip süt iciyorum salatalık yiyiyorum salatalık da tuketebilirsiniz geçmiyor diye de kimse kendini strese sokmasın bugünlerin gecicegini unutmayın 37. Haftamdayim mide yanmasına bile alıştım yani 😊
Mehtap_38 13 haftayi geçtiyse doktorunuza söyleyin mide koruyucu yazsın okadar iyi geliyor ki ne yerseniz yetim yanmıyor 🥰
Pinar1628 Bnde düzenli hergün maden suyu içip leblebi yiyorum yanmam olmuyo çok şükür bakıyorum midem yanmaya başlıcak gibi hemen dayıyorum leblebiyi aklınızda olsun
mucizeeemmm Gizemmm35 süt salatalık iyi geliyor ben gebeliğin başından beri her gün yaşıyorum mide yanması rabbim yardımcın olsun
birogretmenhanim Gizemmm35 Bende de aynı sıkıntı var canım. Leblebi mide ekşimesi ve yanmasına iyi geliyor.
Canookii Gizemmm35 benimde mide yanmam oluştu artık dayanamadım doktora gaviscon şurup yazdırdım o iyi geliyor ılık süt de iyi geliyor
ElayAysen Gizemmm35 Sarıkız, süt, çekirdek. Yemek yerken az az sık bir şekilde yemek lazım. Yağlı felan yemeklerden uzak durmak :D yiyip hemen uzanınca da etki ediyor dik oturmak ve ya dolasmak lazım biraz :D Baska da cok var aklima bunlar geldi :D
Nilayhira Gizemmm35 32+4 bizde Dr um nexıum 20 mg bi ilaç verdi onunla çok şükür yanmalar geçti doktorunuza danışın bi isterseniz
Sevolii Bana sadece sade soda iyi geliyor bazı günler 2 tane içiyorum özellikle yatmadan 15 20 dk önce içince rahat ediyorum. Birde soğuk su neden bilmiyorum ama normal su yanma yapıyor soğuk su yapmıyor 🤷♀️
AsminMoms Ben aylarca çektim bir kase yoğurt yada sade soda on numara etki ettti bende deneyebilirsin sende
Oztrksadiye Herşeyi unutun 1 çay kaşıgı toz karbonatı 1 bardak suya karıştırıp için yarım saate hiçbişey kalmaz