İnsanların iyiliğine bakış açını değiştirmen lazım. Seninle aynı fikirde olup şımarık düşüncelerine dahi evet canım haklısın, görümcen kıskanç evet haklısın ablan nasl almaz ya bilmem kaç liralık yatak örtüsünü demediği zaman iyi olmuyorlar mı? Daha önce de söyledim ben sana soru soruyorsun karşındaki insan da cevap verip kendi düşüncesini bakış açısını anlatıyor sana katılmıyor dşye bu onu kötü biri yapmaz. Ayrıca bu kadar insan sana haksızsın derken saldırmak yerine otur bir düşün acaba ben hatalı mı bakıyorum olaylara diye. Hayat sana daha yaşanabilir hale gelecek. Haksız olmak birine haksızlık yapmak sonra bunu farketmek bu kadar kötü mü ki her söyleyene saldırıp sonra da aman ya bu insanlar kötü diyorsun? Karşı görüşe tahammülün yoksa evde kendi kendine konuş sana en iyi sen hak verirsin neticede. Ayrıca daha önce de söylediğim gibi anne oluyorsun hayatının odak noktası görümcen ne almış, kaynanan ne yapmış ablan istediğini mi almamış değil de bebeğin olsun bu 2 gün kullanıp sonra bir köşeye atacağın kıymetsiz eşyalardan, insanlardan daha mühim…