e_blue_sky_a Pamuk yani, işte rahmin farklı bir organ olduğunu ve bebeğin rahimde kese içinde durduğunu, içtiğim soğuk suyun ancak benim boğazımı şişirebilecegini anlattım 😀 napayim. Benim de soğuk su hariç hicbirsey boğazımdaki yangını almıyor
Ygunver Pamuk ay dün biri şey dedi doğum yaptıktan sonra bebeğin yanına gelenlere adetli misin diye sor eğer adetliyse bende annen gibiyim demesi gerekiyormuş 3 kez…. Tövbe tövbe ya sjsjsjsj😂
Merve1616 sule-12 Kayınvalidem söylemişti bunu Kırmamak için kapının önündeki paspas in altına koyduk ama çok sacmaydi 15 günlük olunca bezi çöpe attım😂😂
Gizemlibirisi007 Çoğu hurafeyi ben burada, forumda öğrendim :) hepsi akıl almaz şeyler. Örgü örersen bebek karnının içinde dolaşırmış mesela AHSPWPSKSKÖLSPŞKMLS
Aybarssmom_ Ben hamileliğimin ilk 3 ayında çalışıyordum yukarıya hafif uzanmak zorunda kalmıştım bi abla bağırmıştı bana çocuğun ağzı burnu ayrılırmış 🫠
D-tomrs Aybarssmom_ çocuk emzikten düşer derler bizdede aslında plesenta ayrılır demek istiyorlar biri yasammis herkes aynı şeyi söyler durur
Ygunver Pamuk ay bir bilsem bunu söyleyende yeni doğum yaptı 1 haftalık en fazla 30 yaşında hani bi yaşlı teyze falanda değil 😂
ebruliii96 ●Annem derki sakız cigneme cocugun boklu olur 🤣🤣🤣bende inadina daha cok cignedim cocugum gayet normal siciyo 😅😅🤣🤣 ●yelek giymezsem çorap giymezsem sütüm ekşirmiş ●ögleden sonra mi ikindiden sonra mi ne lohusa kadin disari cikamazmis ●40 gun lohusa yalniz kalmamaliymis albasarmis (gayet de yalniz kaldim kendinizi korkutmakla alakali eskiler boyle kendilerini ve birbirlerini korkuta korkuta boyle uydurmuslar tamamen )
glbyzgkhn Pamuk gebelikte kedi köpek sevme çocuğun tüylü kıllı olur dediler😂 ( şuan 35. Haftadayim her kediyi köpeği seviyorum )
Pamuk glbyzgkhn Ay en ince cizgim.Ben hayvan aşığıyım.Sulalecek kedilerimiz var kedilerimizle büyük kıllı dogmamisiz🤣
Safiye2 Pamuk gerçekten inanan var ya şaka gibi eşime söyledim o nasıl şey öyle ne kadar saçma dedi adam bile 😂😂