Pamuk Hurafeleri duyunca çok sinir oluyorum bilincsizlige bir o kadar da gülüyorum. Neler duydunuz yazın bakalim😁
tugcesakzci Pamuk Maydanoz yemek bebeği düşürür. Annenin midesi çok bulanıyorsa bebek kızdır Annenin başı çok ağrıyorsa bebek erkektir Gebelikte saç kesilmez bebeğin ömrü kısalır Hamilelikte nar yemek bebekte leke oluşturur ya da bebeği düşürür 🙄🙄🙄
bdenerigokce Pamuk tabakla karnıma çilek koymuştum anneme attım annem dedi ki çocuk da tabak izi olur öyle koyma😂😂😂😂😂
cokkasmabeabi Pamuk geçen birisi örgü orersem içerde bebek birbirine dolasirmis doğru mu yazmıştı jfmfmfkvk
e_blue_sky_a Pamuk şaka gibi ya benim iyi bir kariyer ile emekliye ayrılmış ablam, bana geçen gün soğuk su içme bebek üşür dedi
BirVeraAnnesi35 Pamuk burda biri örgü örsem bebek içimde dolanır diyorlar doğru mu yazmıştıııı🤦🏼♀️🤦🏼♀️😂😂
e_blue_sky_a Pamuk yani, işte rahmin farklı bir organ olduğunu ve bebeğin rahimde kese içinde durduğunu, içtiğim soğuk suyun ancak benim boğazımı şişirebilecegini anlattım 😀 napayim. Benim de soğuk su hariç hicbirsey boğazımdaki yangını almıyor