Kızlar İhlas aura cleanmax elektrikli süpürge ve halı yıkama makinesi kullananan varmı arkadaşım geçen sene almıstı o acayip memnun bende onda görmüştüm daha sonra benim numaramı vermiş geçen seneden beridir arayıp duruyorlardı bende hep erteledim yada engelleyip geçtim çünkü düşünmüyordum o kadar da para vermek istemedim acıkcası ama arkadasıma gelen bayanla tanışmıştık gene aradı bu sefer kıramadım her neyse dünden davet ettim geldi makinenin özelliklerini ve nasıl calıstıgını gösterdi inanırmısınz evimi günlük temizlerim ve hergün süpürge calısır ama o halımdan nasıl toz cıktı gözlerim inanamadı ve eşim sigara içti o kokuyu dahi hemen havadan makineye haps etti kokudan eser kalmadı o kadar çok beğendim ki ilk başta pesin fiyata 33 dedi taksitle ise 40 buluyor daha sonra müdür falan girdi araya 25 bine kadar indi eşimde çok begendi saglık açısından faydalı olacagını düşünüyorum baya bir özelligi var çünkü almaya karar verdik ve ayırttık bakalm nasip olursa alacaz alıpta memnun kalanınız varmı rica etsem bilgi veriniz ☺