sweetmom_ minikos Allah razı olsun. Rabbim umrenizi kabul etsin İnşaAllah. Bizlere de nasip etsin kıymetli din kardeşim 🤲🌹🌹
deniizz_ minikos yaa maşallah Rabbım sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸♥️ banada dua eder misin 1bucuk senedir istiyoruz bu ay aşılama yaptırdım perşembe günü test günüm pozitif çıkar inşallah 🥺🥺
minikos [silindi] evet sadece iki gün değirlendirdim gögüs hassasiyeti ve kasık ağrısı oldu hafif baş dönmesi vardı bide ama hep adet olacak sanıyodum ben
Aysee10 minikos tebrik ederim. Rabbim bize de nasip etsin . Dualarında bana da yer verirsen çok mutlu olurum .
dmt17- minikos ne güzel bir haber canım ne güzel yerde rabbim bizede gitmeyi nasip etsin inşallah duanda bizleri de unutma canım rabbim bizlere bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Sennnnnnn minikos çok güzel bir olay bende çok istiyorum ismim sevda lütfen bana ismimle dua eder misiniz hayırlı ile kucağınıza alin
A_Yldrm minikos Merhaba sağlıkla gelsin inşallah Aralık ayında bende umreye gideceğim Allah nasip ederse . Hamilelik durumunda umre için istenilen menenjit aşısını yaptırdınız mi hamile iken önerilmiyor diyorlar ama
4104 minikos maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizede o mübarek topraklardan dualarınızı eksik etmeyin rabbim tüm ümmeti Muhammede nasip etsin oralara gitmeyi yüz sürmeyi 🤲🏻❤️🥲
Zarifokur minikos hayırlısıyla bize de nasip etsin . Umreyi de tekrar anne olmayı da hayırlı olsun canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah