YeniGelinMeselesi minikos Öyle gerçekten de ve inan ki rabbim bize bu bebekleri bu şekilde nasip ettiyse bunun hayrı çok büyüktür elhamdulillah 😌
tugbadurmaz34 minikos bana da dua eder misiniz daha önce kayıplarımız oldu şimdi tekrar hamileyim 12. Haftadayım bebeğime sağ Salim sağlıkla ve vaktinde kavuşmak istiyorum Tuğba Gür 💕🌸
Anneoluyorumm00 minikos hayrlı olsun canım ne güzel bı haber 😊❤️ sağlıkla al kucağına inşallah 🤲 kuzum banada dua eder misin canım ikinci çocuğu istiyorum olmuyor bide kronik bı hastalığım var dua eder misin benim için Allah razı olsun canım ❤️
minikos mommys1 Minik1Civciv [silindi] dualarımdasınız inşaAllah hayırlı zamanda hayırlı haberlerinizi almak nasip olsun 🤲🏻♥️
Minik1Civciv minikos canım kız kardeşim için de dua eder misin 2 senedir uğraşıyor . İsmi Nuran 🥺🫶🏻 Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻
Yes_mom0 minikos bende 1.5 yıldır evliyim bir kaybim oldu 7 aydır hamile kalamiyorum bana da bol bol dua et rabbim sana bağışlasın çocuğunu 🤲♥️😥
ozlemoby Rabbim, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 🙏🏼 Doğumuma 2 ay kadar kaldı, banada dua eder misiniz sağlıkla - kolaylıkla kavuşalım💖
Babyy_ minikos çok güzel bir mucizee sağlıkla kucağınıza alın❤ bende 1 senedir istiyorum olmuyor lütfen ismimle dua eder misin ismim Nursena ❤