Taze İkiz bebeklerim var bir kaç çeşit emzik kullandım şu an da Philips aventin emziklerini aldım ama emzik kabul etmiyorlar ne yapabilirim emziği almalari için yada siz ne yaptınız da bebeklernz emzik aldılar
Agg0207 Taze canm prematüre dogduysa hele emzik verme bir kaç ay toparlansinlar emzik çok kurtarıcı ama ilk donemlerde önerilmiyor ben ilk kızıma 2 buçuk aylık gibi vermiştim şimdiki bebeğime hiç vermedim 40 günlük oldu
busraakurt52 Valla ben kızım bir hafta olunca emziği vermiştim ikinci kızımda odaya gelir gelmez vereceğim emzik hayat kurtarıcıdır valla kim ne derse desin benim tavsiyem ise damaklı emzik almanız birde onu deneyin nuk markasında vardı biz onu kullanmştık
Taze Agg0207 ikiz olduklari için yetişemiyorum aynı anda ağlıyorlar o yüzden erken vermek istedim almadılar 😭
busraakurt52 Mercimeek benim doktorum ver demişti bana emme reflekside oluşuyor hem öylede olmuştu vallahi ya hele ikiz düşünemiyorım dakkasında verirdim🙈☺️
Damla1623 Ben ilk oğluma hastanede verdim hemen aventin emziğini geç verince de tutmayabiliyolar sadece aventin emziğini emmişti oğlum
Melike_02 Bilmediğim için soruyorum kızlar emziğin ne gibi bi yararı oluyor ? Anneler neden sürekli emzik kullanma konusunda bu kadar kararlılar 😕 İlk gebeliğim bilmediğin için soruyorum ? Bilgilendirirseniz sevinirim
2prenses_masal-oyku Melike_02 ağlamamaları için sanırım 🤷🏻♀️ben verdim tutmadı ama beni zorlamadı bunda da kararsızım versemmi vermesemmi diye
busraakurt52 Taze yok bence ağlamasalarda verin valla ben emzik candır diyorum zaten siz damaklı emzik deneyin birde “nuk silikon classic emzik “ ben bunu almştm philipsi kızımda tutmamştı çünkü bunu almıştı
Mmnj Benm oğlum asla emzik alamdı verince daha çok ağlıyordu emzik kızımda da vercem hemen inşallah kızım alır emzik damaklı emzik aldım seve seve aldım 🤣 birde
Melike_02 2prenses_masal-oyku herkes verme taraftarı demekki bi bildikleri var bende vermeyi düşünüyorum ama faydaları ne bilmiyorum 😂
2prenses_masal-oyku Melike_02 ben bıraktıramam diye korkuyorum ablam mesela 4&5 yaşına kadar sanırım yanlış hatırlamıyorsam emzik emmiş en son gözünün önünde kesip atmışlar öyle bırakmış 😂 ben bırakmazsa diye vermiycem sanırım ya bide onunla uğraşamam gerçekten 🤦🏻♀️😁
filizmom Melike_02 canım bebeklerde emme refleksi var hem de çok aktif bir şekilde. Anne karnında ultrasonda bile bazı bebekler meme emer gibi yapar dudaklarını o refleksten. Doğduğunda da boşlukta kalmamak iÇin sürekli aranırlar ve emmek onları rahatlatır. Karnı tok olduğu halde uyurken bile anne memesini emmektense (anneyi emzik yapmış der eskiler) emzik vermek daha doğru çünkü o emme olayı bebek için ihtiyaç. Bence sadece uykuya geçişte yardımcı olarak vermeli çok uzun süreli kullanılmamalı alışkanlık yapmaması adına.