1palyaco Kızlar basuru olan var mı gebelikte nasıl önlem aldınız veya öncesinde nasıl önlem aldınız nasıl gidebilir veya artmayabilir ?
bdenerigokce 1palyaco bende var, doktora göründüm. Tahminimce doğumdan sonra geçer dedi. Krem verdi, çok zorlanırsam diye de fitil verdi fitili çok ağrırsa kullan dedi Onun dışında kabız olma en önemlisi o dedi. Kabız olmamaya dikkat ediyorum bende
December 1palyaco basur bende de var proctolog krem ve fitilini verdi bana. En azından acısını hissetmiyorum. Sürekli sürüyorum. Kabız nasıl olunmaz bilemiyorum ama. Ben bi çözümünü bulamadim. Kayısı kuru erik kefir zeytinyağı akliniza ne gelirse kullandım yok geçmiyor. Ben kabul ettim artık belki farkli yontem bulan vardır diye soruyorum yine de. size de gecmis olsun 🙏
Zezeee0 1palyaco bende de çıktı bi kaç gündür çok fenayım procto glyvenol diye bi krem verdi ama hiç bi faydası olmadı
December bdenerigokce kabız nasıl olmuyorsun peki? 25. Haftadan beri kabızlık yaşıyorum artık kabullendim geçmeyecek belli ki. Cok zor ya dayanamiyorum artık gülüyorum bu derdime duymayan kalmadı forumda 😁nerdeyde dogurcam hala geciremedim her seyi denedim. Doğumu bekliyorum artık 33. Haftadayim. Dogurunca biter inşallah.
1palyaco December kuru kayısı tüketin her gün ve bol su . Bol lifli gıdalar tüketin kabızlık öyle geçer. Çok geçmiş olsun 🌸
zengooo December kabizlik diyince kac gun suruyo mesela.benim de vardi kabizligim sonra seker cikti.kac gundur ekmek yemiyorum ve acaip tuvalete cikyorum
bdenerigokce December düzenli beslenme, beslenmeniz ne kadar düzenli(kahvaltı, meyve, akşam yemeği çorba tavuk et) olursa günlük değiştirerek ama mutlaka yemek yiyerek Böyle kabız olmazsın
December bdenerigokce aynen oyle besleniyorum. Ve kabızlık yapan her seyden uzak duruyorum. Yine de başaramadım neyse yüzdüm yüzdüm sonuna geldim sabredicem biraz daha 🙄
December zengooo ben her gün cikiyorum ama rahatlama olmuyor hamile kalmadan onceki rahatlama olayı asla yok. Zorla çıkarmaya çalıyorum cikmazsa yemek yiyemiyorum. Kusura bakmayın açık açık yazıyorum ama böyle yani perişan oldum tek tesellim hamileligimin bitmesine az kalmış olması. Ayrıca bende de şeker var ekmek yemiyorum hiç sadece yemek yiyorum yine de bu şekilde maalesef.
Sahrasema December sizi korkutmak istemem ama doğumda ikinmaktan dahada beter olacaktır ben şu an o durumdayim
zengooo December e guzel bacim en azindan cikiyosun.olsun baski yapiyo diye oyledir.ben2 gun 3 gun cikamayodum.canim seker den dolayi diyet mi yapiyosun.ben 1 haftadir yapiyom.bu seferdr bebek beslenmiyo gibi geliyor.hareketleri iyi masalah aama karnim.daha yumusak yemek yemedigim ekmek yemedigim icin heralde
December Sahrasema sezaryen dedi doktor bana. Ondan sonra da oluyor mu bilmiyorum ama en azından içimde cocuk olmaz ikinirken korku yaşamam diyorum boyle kendimi motive etmeye çalışıyorum yoksa çekilecek gibi değil 😁
December zengooo şekerden dolayı diyete başladım doktor az beslenmis cocuk geri kalmış dedi. İki arada kalmış durumdayım o konuda. muz bebeğe kilo aldırıyor biliyorum mesela ama şekerden dolayı muz yiyemiyorum. Et tavuk balık bütün proteinlere yuklendim su an bakalım kilo almış mı cok stresliyim bu durum en buyuk derdim olan kabızlığı bile unutturdu bana bir haftadır.